Kauneus tulee sisältä päin

Mainos: Oslo Skin Lab

Pääsin alkuvuodesta tutustumaan itselleni uuteen tuotteeseen ja yritykseen – nimittäin Oslo Skin Lab:in The Solution-kollageenijauheeseen. Jaoin ensimmäisiä fiiliksiä tuotteesta helmikuussa Instagramissani @janinakoskenniska. Kerroin myös vinkkini ja (ei-niin-salaiset) salaisuuteni hehkuvaan ja kuulaaseen ihoon.

Mitkä ne ovat? Ravinteikas ja monipuolinen ruoka sekä säännöllinen ruokarytmi, säännöllinen liikunta sekä huolellinen ihonhoito. Nämä kaikki tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia, joka on erityisesti itselleni äärimmäisen tärkeää.

Näiden lisäksi olen ottanut tavaksi nauttia Oslo Skin Lab The Solution-kollageenijauheen aamuisin aamupalan yhteydessä. Välillä sekoitan sen veteen, vitamiinijuomaan tai smoothieen. Sen sekoittaminen onnistuu myös esimerkiksi kahviin ja teehen – todella helppoa siis! Helpoksi tekee myös tuotteen koko. Sen voi ottaa myös kätevästi käsilaukkuun tai matkalle mukaan.

Kollageenin nauttiminen sisäisesti voi lisätä ihon kimmoisuutta ja vaikuttaa ihan koko kehon ihoon. Kollageeni voi lisätä ihon vastustuskykyä myös juonteiden ja selluliitin syntymistä vastaan.

Olen käyttänyt nyt neljän kuukauden ajan Oslo Skin Lab The Solution-kollageenijauhetta, mitä muutoksia huomaan? Pakko sanoa, että ihoni ei ole voinut näin hyvin pitkään aikaan. Kuten tiedätte, niin olen kärsinyt ihon kunnon kanssa sekä melko kuivastakin ihosta.

Olen saanut myös todella paljon kehuja ihoni hehkusta ja miten hyvinvoivalta se näyttää. Nämä kehut otan tietysti mielelläni vastaan. Näihin vaikuttaa myös varmasti oikeiden tuotteiden löytyminen minun iholleni, mutta uskon vahvasti, että The Solution-kollageenijauheella on tekemistä asian kanssa. Olen todella mielelläni nykyään ilman meikkiä ja meikittömiä päiviä taitaa kertyä viikossa enemmän kuin päiviä meikin kanssa. Meikkiäkin käyttäessä haluan tehdä hyvin kevyen pohjan ja haluan jättää ihon luonnollisen hehkun näkyviin.

Koodilla JANINA60 saatte 60% alennuksen ensimmäisestä The Solution-pakkauksesta liityttyänne Oslo Skin Lab-jäseneksi. Jäsenenä saat myös jatkuvan 30% alennuksen kaikista lähetyksistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s