Kuivakaapit täyteen syksyksi

Mainos: Fiksuruoka.fi

Syyskuu on täällä ja sen myötä myös syksy on virallisesti alkanut! Syksy on aina mun mielestä erityisen ihana vuodenaika. Jotenkin tulee vahvasti mieleen itselleni uuden alku. Uusi arki lähtee rullaamaan kesän jälkeen ja oon aina todella innoissani tulevasta! Onko teillä syksylle luvassa uusia tuulia?

Oon myös innoissani siitä, että tulee rauhoituttua enemmän ja kotona tulee vietettyä enemmän aikaa sekä tehtyä enemmän kotiruokaa. Yhteistyössä Fiksuruoan kanssa tilasin meille kuivakaapit täyteen syksyä varten.

Lyhyesti kertauksena: Fiksuruoka on suomalaisomisteinen yritys, jonka tarkoituksena on vähentää ruokahävikkiä. Fiksuruoka myy pääosin tuotteita, jotka muuten joutuisivat syystä tai toisesta hävikiksi (esim. liian suuri tuotantoerä tai lähenevä parasta ennen-päiväys).

Tuotteet myydään 20-90 prosentin alennuksella ja näin ollen me kuluttajat voimme samalla säästää rahaa ostoksissamme sekä pelastaa hävikkiin joutuvia tuotteita! Mun mielestä niin kiva idea 😊

Kuivakaappeihin tilasin perustuotteita, joita itseasiassa tilaan melkein aina Fiksuruoalta. Eli spaghettia, mausteita sekä mantelimaitoa.

Kanelia tilasin kimppatarjouksena syksyn aamupuuroja ja korvapuusteja varten. Aamupuuroon myös mantelimaitoa, se menee myös kahvin kanssa.

Siivoustarvikkeita lähtee lähes aina tilaukseen Fiksuruoalta ja tällä kertaa löysin meille myös eväsrasioita! Nekin lähti edullisesti matkaan.

Isona plussana myös se, että Fiksuruoalta tilatessa 35€:llä saat ilmaisen toimituksen ja esim. 50€:llä tilatessa saat Budbeellä tilauksen kotiinkuljetettuna!

Ja tilaus tulee noin 1-3 arkipäivän kuluessa eli todella nopeasti.

Onko Fiksuruoka tullut jo tutuksi teillä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s