Kesän jälkeen

Hei vaan pitkästä aikaa! Tuntuu, että kesä meni ohi silmänräpäyksessä ja viimeisin blogipostauskin on tehty toukokuussa. Mitä teille kuuluu?

Mulle kuuluu todella hyvää. Oon niin innoissani tulevasta syksystä ja kaikesta mitä siihen kuuluu. Vihaan itse cliffhangereita, mutta en voi paljastaa teille vielä kaikkia syksyn suunnitelmia – syyskuussa lupaan kertoa niistä enemmän!

Syksy tuo aina uutta tullessaan ja aion tänään käydä ostamassa uuden kalenterin ja päivittää sen ajantasalle. Jotenkin uuden kalenterin ostokin tuo ihanan syksyisen ja uuden alun fiiliksen. Oon ehdottomasti paperikalenteri-ihminen enkä pysy perillä iPhonen omassa kalenterissa.

Paljon olen miettinyt myös omaa blogia, blogin kirjoittamista sekä myös blogeja ylipäätänsä. Tuntuu, että Instagram on korvannut blogit ja pikaisia kuulumisia tulee päivitettyä sinne paljon helpommin ja nopeammin kuin tänne. Tykkäättekö te edelleen lukea blogeja?

Voisin seuraavassa postauksessa kertoa kuluneesta kesästä paremmin. Palataan! xx, Janina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s