Lahja, joka ilahduttaa pitkään

Mainos: Lehtikuningas.fi

Itse tulee ostettua aina ennen matkalle lähtöä muutama lehti mukaan. Siitä tulee jotenkin ihan oma fiiliksensä, kun on ostanut lennolle ja matkaa varten lehden. Nyt, kun matkustamista ei ole voinut tehdä, on ollut ihanaa ostaa lehtiä kotiin. Oon myös miettinyt lehtitilauksen tekemistä kotiin.

Mikä ihana arjen piristys, kun kotona odottaa suosikkilehden uusi numero! Mulle lehden lukeminen on oma, rauhallinen hetkeni, jonka tykkään tehdä esimerkiksi viikonloppuaamuisin parvekkeella samalla, kun syön aamupalaa tai juon aamukahvia… tai sitten illalla ennen nukkumaanmenoa.

Yhteistyössä Lehtikuningas.fi kanssa tulin kertomaan teille, miten helposti heidän kauttaan voi tehdä lehtitilauksen. Lehtikuningas.fi löydät Suomen laajimman valikoiman kotimaisia ja ulkomaisia lehtiä. Voit tehdä joko määräaikaisen tai kestotilauksen. Unohtamatta ihania tilaajalahjoja!

Lehtitilaus on mielestäni erityisen kiva lahjaidea esimerkiksi äidille nyt tulevana äitienpäivänä. Lahja, joka jatkaa ilahduttamista pitkään! Ja lehden voi antaa aina kaverille eteenpäin (tai sinulle itsellesi, heh) kiertoon.

Koodilla JANINAK21 saatte 20% alennuksen tilauksesta 5.-12.5.2021 välisenä aikana.

Alennuskoodi käy kaikkiin lehtiin, joissa maksutapa on kortti, verkkopankki tai Klarna-lasku. Nämä kaikki lehdet löytyvät tästä klikkaamalla.

Ilahduta itseäsi, äitiä tai läheistä lehtitilauksella! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s