Uudenvuodenlupauksista

Tänne pääkaupunkiseudulle on tullut ihan kunnon talvi parissa päivässä. Päästiin nauttimaan lumesta joululomalla Vuokatissa, joka oli niin ihanaa. Ei ois uskonut, että saadaan tännekkin yhtä kaunis talvi.

Olin itseasiassa tilaamassa mulle talvikenkiä Inuiikilta ennen joulun reissua, mutta muutaman ”no eihän niitä tarvi täällä pk-seudulla, kun ei täällä oo lunta”-kommentin jälkeen unohdin koko kengät. Nyt maanantaina sitten kirosin, että miksen ostanut niitä kenkiä silloin, kun ulkona lunta vaan tuli ja tuli. Nopea googlaus ja kengät löytyi ihan mielettömän hyvällä alennuksella ja vielä viimeinen jäljellä oleva pari oli mun kokoa = score!

Muuten mulle kuuluu tosi hyvää ja vuosi 2021 on alkanut tosi kivasti. Instagramissa oonkin maininnut, että siirryin kevytyrittäjyydestä omaan toiminimeen, joten tässä on ollut paljon opeteltavaa liittyen mm. veroihin, kirjanpitoon ja vakuutuksiin. On kyllä tosi kiva päästä oppimaan uutta ja oikeesti mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Niin kehittävää ja palkitsevaa ☺️

Yleisesti ottaen mulla on tosi hyvä fiilis vuodesta 2021. En tehnyt mitään lupauksia tälle vuodelle vaan päätin jo viime vuoden lopulla, että vuonna 2021 haluan kehittää itseäni kaikilla osa-alueilla. Haluan pitää itsestäni parempaa huolta fyysisesti sekä henkisesti. Liikun enemmän, jotta olisin vahvempi ja jaksaisin paremmin. Aloitan päiväkirjan kirjoittamisen, johon kirjaan päivittäin mm. asiat joista olen kiitollinen ja näin ollen muutan ajatusmaailmaani positiivisemmaksi. Pieniä juttuja joilla on kuitenkin iso vaikutus kokonaiskuvaan.

Teittekö te joitakin lupauksia?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s