Apua kuivaan talvi-ihoon

Mainos: Saaren Taika

Muistatteko, kun reilu kuukausi sitten kerroin tässä blogipostauksessa tutustuneeni uuteen luonnonkosmetiikkamerkkiin? Kuten tuossakin postauksessa mainitsin, niin luonnonkosmetiikka on mulle hieman tuntemattomampi kategoria. Oon siis erittäin innoissani tutustunut näihin uusiin tuotteisiin ja niiden ominaisuuksiin paremmin. Yhteistyö Saaren Taikan kanssa on ollut todella mielenkiintoinen ja on ollut todella antoisaa tutustua heidän tuotteisiinsa ja tarinaan.

Oon oppinut esimerkiksi sen, mitkä vaikuttavat aineet sopivat parhaiten mun iholle ja mikä mm. rauhoittaa ja kosteuttaa mun kuivaa ihoa näin talvella. Aloe vera ja sen terveysvaikutukset ovat varmasti monelle entuudestaan tuttuja. Aloe vera kosteuttaa, rauhoittaa ja korjaa ihoa. Siksi tämä Saaren Taika Aloe Vera-vartaloemulsio nousikin mun suosikiksi ihon kosteuttamiseen. Mun iho on nykyään melko herkkä ja tuntuu, että akneen syödyn lääkekuurin jälkeen se on entistä herkempi. Aloe Vera-vartaloemulsio rauhoittaa ihanasti mun ihoa erityisesti silloin, kun tuntuu, että se olisi vähän ärtynyt.

Päästään mulle kokonaan uuden tuotteen pariin, nimittäin käsienpesuvoiteeseen. Eli siis käsivoide, joka samalla pesee kädet sekä kosteuttaa. Tässä Saaren Taika Bergamotti & Lime-käsisaippuassa tuoksuu raikas lime ja vaikuttavina aineina on mm. kookos- ja manteliöljy.

Sama koostumus löytyy myös tästä Saaren Taika Appelsiini & Kamomilla-suihkusaippuasta. Koostumus on todella kermainen ja paksu, kun tuote on tosiaan pesuvoide. Mun ihoa kiristää talvisin suihkun jälkeen todella paljon ja aina täytyy olla heti rasvaamassa suihkun jälkeen, jos siis jaksaa… Tämä pesuvoide hoitaa pesemisen sekä kosteutuksen suihkussa samaan aikaan.  

Rakastan tässä tuotteessa tota ihanan raikasta appelsiinin tuoksua.

Viimeisenä on suihkun jälkeen levitettävä Saaren Taika Kosteuttava Hyaluronihappo Vartaloemulsio. Ja tuotteen levittäminen nimenomaan suihkun jälkeen vähän kostealle iholle, jolloin vartaloemulsio imeytyy paremmin.

Kuten aiemmin sanoin, niin luonnonkosmetiikka on yllättänyt mut todella positiivisesti! Oma herkkä ihoni on tykännyt tuotteista valtavasti.

Ja hei! Koodilla HYVÄÄJOULUA2020 saatte 10% alennuksen 24.12. asti koko Saaren Taika-valikoimasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s