Testissä: luonnonkosmetiikka

Mainos: Saaren Taika

Oon päässyt tutustumaan viimeisen kuukauden aikana paremmin mulle uuteen asiaan, nimittäin luonnonkosmetiikkaan. Kuten tiedätte, niin rakastan testailla erilaisia, uusia tuotteita ja löytää niistä suosikkini. Luonnonkosmetiikka on yllättänyt positiivisesti!

Saaren Taikan kosmetiikkatuotteet ovat alunperin syntyneet apuna omiin iho-ongelmiin. Kyseessä on kotimainen yritys, joka valmistaa laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja joiden tuotteista on apua erilaisiin iho-ongelmiin, kuten psoriasis, akne, herkkä iho…

Oon ollut ihan superinnoissani noista kestovanulapuista! Ne on valmistettu puuvillasta ja bambusta. Niiden käyttäminen ja puhdistaminen on helppoa – oon suihkuttanut vanulapulle Saaren Taika Appelsiini, kamomilla, aloe-kasvovettä ja puhdistanut kasvoni. Tämän jälkeen laitan käytetyn vanulapun pakkauksen mukana tulevaan pieneen pesupussiin ja laitan muun pyykin mukana pesukoneeseen 40 asteeseen.

Toi mukana tuleva bamburasia on vielä todella suloinen sisustuselementti meidän kylpyhuoneeseen!

Ihon huolellisen puhdistuksen jälkeen oon käyttänyt Aloe Vera 24H-kosteuttajaa, joka kosteuttaa mun kuivaa ihoa ihanasti! Varsinkin nyt, kun ilmat on viilentyneet niin paljon niin mun iho kuivuu helposti ja on normaalia herkempi. Tuotteessa vaikuttavia aineita ovat sheavoi ja kauransiemenöljy.

Vaikka ihoni on rauhoittunut aknen ja isotretinoiini-kuurin jälkeen, niin nyt maskeja pitäessä huomaan, että iholle ilmestyy herkemmin finnejä. Toki nämä finnit lähtevät melko nopeasti pois ja olen ottanut avuksi syväpuhdistavan kasvonaamion Saaren Taikalta. Oon käyttänyt heidän No:1 syväpuhdistavaa naamiota, joka soveltuu erinomaisesti rasvaiselle/akneiholle. Naamiossa vaikuttavina aineina on mm. Fuller’s Earth-savi, neemjauhe ja aloe vera. Nämä kaikki yhdessä syväpuhdistavat, poistavat tulehdusta ja rauhoittavat ärtynyttä ihoa.

Naamio tulee jauhemaisessa muodossa ja yhdestä paketista riittää noin 12 käyttökertaan. 1 rkl jauhetta sekoitetaan keraamisessa tai lasisessa astiassa veteen ja siitä tuote levitetään kasvoille joko sormin tai sivellintä käyttäen. Anna vaikuttaa 10-15min tai kunnes naamio on kuivunut ja huuhtele se pois lämpimällä vedellä.

Tällä hetkellä Saaren Taikan verkkokaupassa on käynnissä ihana kampanja, jossa he lahjoittavat 5% joka ostoksesta Pelastakaa Lapset Ry:n kautta perheille, jotka ovat koronaviruksen vuoksi taloudellisesti ahdingossa. Nyt on kasassa jo yli 1000 asiakkaan voimin melkein 3000€ potti Ihan mieletöntä ❤

Ootteko te kokeilleet luonnonkosmetiikkaa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s