Pitkästä aikaa

Blogi on pysynyt viimeisen kuukauden melko hiljaisena ja syynä siihen on ollut valmistautuminen amk-pääsykokeeseen. Halusin luonnollisesti pistää kaikkeni tohon koko valmistautumiseen ja itse pääsykokeeseen ja jätin työt vähemmälle. Nyt ajattelin, että olisi hyvä hetki siis kertoa vähän kuulumisia pidemmältä ajalta ennen kuin palataan mm. kauneusvinkkien ja reseptien pariin!

Uuden harrastuksen aloittaminen

Aloitin laitepilateksen reilu kuukausi sitten ja oon ihan hullaantunut koko touhuun. Mun oli jo pidemmän aikaa tarkoitus kokeilla laitepilatesta ja sit vaan yks ilta päätin, että ostan kortin ja meen testaamaan! On niin kivaa, kun on löytänyt noin mieleisen harrastuksen. Käyn siellä kerran viikossa ja vaihtelen vähän tunteja joilla käyn. Oon itseasiassa menossa testaamaan mulle uutta tuntia ”Bounce & Burn” nyt perjantaina!

Pääsykokeet ohi

Mulla oli tosiaan amk-valintakoe viime viikolla ja oon niin iloinen siitä, että se on nyt ohi. Mulle jäi kokeesta hyvä fiilis ja olin ihan positiivisesti yllättynyt, että miten osasin matematiikan osion niin hyvin! Toivotaan, että oma osaaminen riittää siihen, että sinne kouluun pääsee sisään. Tuun tekemään laajemman postauksen vielä mun valmistautumisesta kokeeseen ja fiiliksiä Eximian amk-valmennuskurssista. Toivon niin paljon, että pääsisin aloittamaan opinnot tammikuussa!

Vatsaongelmat jatkuu…

Jep… Mulla on ollut aiemminkin ongelmana verenvuoto suolistossa, mutta sitä ei oo aiemmin oikein tutkittu ja laitettu vaan oletettavasti endometrioosin piikkiin. Nyt verenvuoto suolistossa on lisääntynyt tosi paljon eikä ainakaan vielä tiedetä mikä sen aiheuttaa. On tehty erilaisia testejä, otettu näytteitä ja kaikki arvot näyttää tosi hyviltä eikä esim. runsas verenvuoto oo toistaseks aiheuttanut anemiaa. Jotkut päivät on oikeesti tosi kurjia, kun vatsaan sattuu niin paljon… Nää on vielä tosi inhottavia, kun en tiedä mikä sen vatsakivun aiheuttaa enkä voi vaikka ennakoida/ehkäistä näitä kipukohtauksia. Oon yrittänyt seurailla, että mitä oon syönyt/juonut/tehnyt ennen näitä kipukohtauksia, mutta en oo löytänyt mitään yhdistävää tekijää. Oon yrittänyt vältellä gluteenia, maitoa ja nyt viimeisimpänä kokeillut myös seurata vaikuttaisiko lihan syönti tai sen välttäminen tähän, mutta mikään näistä ei yhdisty vatsakipuihin.

Työtilanne

Keväällä tilanne näytti oikeasti tosi kurjalta ja mietin jo, että tulee olemaan tosi hiljainen vuosi kaupallisten yhteistöiden osalta (unohtamatta sitä, että olin noin 6kk lomautettuna päivätyöstäni). En ois kuitenkaan ikinä arvannut, että loppuvuosi tulee olemaan todella kiireinen työrintamalla. Ihan mahtavaa, että oon löytänyt uusia yhteistyökumppaneita ja päässyt myös jatkamaan tuttujen yritysten kanssa työskentelyä. Yks huipuimmista jutuista on ollut myös se, että oon päässyt tuottamaan sisältöä jollekkin toiselle ja heidän kanavilleen. Oon näistä kaikista ihan superinnoissani ja niin kiitollinen!

Kuuluu siis yleisesti hyvää vaikka pientä stressiä ja huolta on ollut noista vatsaongelmista, mutta eiköhän niillekin löydetä jokin syy ja toivottavasti jonkinnäköinen hoito. Toivottavasti teille kuuluu myös pelkkää hyvää ❤ Palataan pian! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s