Viikot 37 & 38

Yhdistin viikot 37 ja 38 samaan viikkokatsaukseen, koska mulla ei ollut viikolta 37 oikein mitään arkikuvia. Jotenkin välillä unohtuu niiden ottaminen kaikkien storyjen ja feed-kuvien lisäksi.

Meillä oli todella hyvä ja tehokas kuvauspäivä Rossin kanssa! Käytiin myös extempore Helsinki Eyessa ja se oli hauska kokemus. Noiden onnistuneiden kuvausten jälkeen tuntuu siltä, että kaikki muut kuvaukset on mennyt ihan päin sanonko mitä…:D Tuntuu, että oon välillä niin kriittinen itseäni kohtaan. Mulla on selkeä visio ja tiedän mitä haluan, mutta sitten, kun se ei onnistukkaan täysin – saatan jopa pahoittaa mieleni. Benkku on mulle yrittänyt monta kertaa sanoa ”ei oo olemassa täydellistä kuvaa”, pitäis vaan muistaa tää ja se ettei oikeesti nää asiat oo niin vakavia.

We had such a good workday with Rossi!  We got a lot of great photos for both of us. We also went to the Helsinki Eye and it was a lot of fun.

Laitoin meidän kodin syyskuntoon. Paljon kynttilöitä, vilttejä, tyynyjä ja lämpimiä sävyjä. Meillä näyttää tällä hetkellä todella kivalta ja oon vähän miettinyt uuden ”meidän koti”-videon tekoa.

Videoista puheenollen niin oon piilottanut toistaiseksi mun vanhat Youtube-videot. Jotenkin tuli semmoinen fiilis, että niistä videoista on niin kauan aikaa ja tuntuu, että oon muuttunut ihmisenä enkä halua, että joku katsoo mun esittelyvideota neljän vuoden takaa ja perustaa mielipiteensä musta siihen. Ymmärrättekö mitä tarkoitan?

Home sweet home ❤ I feel like doing a new home tour video for Youtube. I also took away my Youtube videos for now. I just don’t like the content that I once created… But they are still there.

Miksun kanssa lenkkeilemässä ❤ Ulkoilu on ollut hyvä keino ottaa opiskeluista taukoa! On lähtenyt muuten opiskelut sujumaan todella hyvin.

I have been studying a lot and it is going very well. Between studying I have been going out for walks and it’s a great way to clear your mind.

Animassa pitkästä aikaa aamupalalla – nam!

Ja kävin sen jälkeen laittamassa Brow Barissa Sannalla brow liftin* sekä lash liftin*. Brow Bar on muuten laajentanut Töölöön ja Sanna tekee hoidot nykyään siellä. Niin ihanat uudet tilat! Jos teitä kiinnostaa muuten brow lift, niin mainitsemalla mun nimen varauksen yhteydessä, saatte 20% alennusta brow liftistä ❤ Huom! Varattu aika täytyy olla syyskuun aikana. *) Hoidot saatu yhteistyössä.

Breakfast at my favorite place – Anima!

Perjantaina oli tosi kiva päivä! Kuvailua, teellä Johannan kanssa…

Friday was a good day! Taking photos, we had tea with Johanna…

…ja perjantai jatkui vanhan ystävän kanssa pastatreffeillä Goose Pastabarissa, joka oli oikeesti paras ravintolakokemus hetkeen! Jaettiin kaksi pastaa eikä osattu päättää kumpi oli parempaa. Ravintolassa aivan ihana henkilökunta! Suosittelen varaamaan aikaa jonotukseen eli älkää menkö nälkäisenä paikalle, siellä oli nimittäin noin 8 seuruetta jonottamassa sisään, kun me lähdettiin.

Tilasin meille kotiin Umbra Designin Cubiko-suihkutelineen, joka on ihan täydellinen! Meillä on viimeiset 2 vuotta ollut vaan metallinen kori suihkun lattialla ja ette edes arvaa monta kertaa oon lyönyt pääni tohon suihkun osaan, josta säädellään lämpötilaa…

…and after that I went to Goose Pastabar with my friend. It was honestly the best restaurant experience in a while. We shared two pastas and they were amazing.

I ordered this Umbra Design Cubiko rack for our shower and it’s beaaaautiful!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s