The boots

Halusin tehdä näille saappaille ihan kokonaan oman postauksen, oon niin rakastunut näihin! Sain kommentteja Instagramissa, että nää näyttää upeilta, mutta niin epämukavilta, joka ei oikeasti pidä paikkansa. Olin nimittäin hyvin hämmästynyt, kun pistin nää jalkaan ja lähdin kävelemään ”miten nää on näin hyvät kävellä?!”. Tottakai pitkän päivän jälkeen jaloissa tuntuu jos on ollut korot jalassa ja sama pätee myös näihin.

I felt like these boots deserved their very own post. I have completely fallen in love. I got a lot of comments about these boots like ”they are so gorgeous but they must be so uncomfortable” which is actually not true. I was so surprised how comfy these boots really are.

Suora linkki saappaisiin (ei mainoslinkki): tästä

Nää on vaan niin upeat! Mietin pitkään olisiko toi kuosi liikaa, mutta se tuo ehdottomasti sitä jotain perus syysasuihin! Kuten esimerkiksi tähän hyvin yksinkertaiseen neulemekkoon.

Mitä te tykkäätte?

I just can’t get over it – these are so gorgeous! I think the snakeprint goes so well with simple outfits like this. What do you think?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s