Herkut edullisemmin netistä

Mainos/ad: Fiksuruoka

Kuinka monelle teistä Fiksuruoka on tuttu? Oon törmännyt heidän mainoksiinsa sosiaalisen median kanavissa ja nyt pääsin yhteistyön merkeissä tutustumaan heihin paremmin.

Fiksuruoka pyrkii vähentämään suomalaisten ruokahävikkiä ja samalla he haluavat tarjota asiakkailleen laajan valikoiman sekä ruokaa että käyttötavaroita.

Tilasin meidän tyttöjen iltaa ajattelen herkkuja ja ruokaa, jotka oli todella hyvässä alennuksessa. Näiden lisäksi tilasin meille kotiin mm. mantelimaitoa ja käsidesiä. Jos haluutte nähdä mitä muuta tilasin, niin jaoin mun Instagram-storyyn (@janinakoskenniska) koko tilauksen esittelyn.

Are you familiar with Fiksuruoka? I came across their website on Instagram and now in collaboration with them I made my first order.

I ordered some snacks to our girls night and I saved a lot of money. I also ordered stuff like almond milk and hand sanitizer. If you want to see everything I ordered – go to my Instagram stories @janinakoskenniska.

Meidän oli tarkoituksena pitää tyttöjen kesken picnic, mutta epävakaan sään takia päädyttiin pitämään picnic meidän parvekkeella. Toimi se niinkin! Ja saatiin ennen herkutteluja syötyä kunnolla. Tilasin meille sipsejä, karkkeja, suklaata ja tortillalettuja. Todettiin ystävien kanssa, että esimerkiksi juhlia järjestäessä kannattaa tsekata Fiksuruoka ja katsoa heidän tarjoukset herkuista. Heiltä löytyy jatkuvasti mm. sipsejä ja karkkeja tarjouksesta.

We were supposed to have a picnic outside but due to the weather we decided to have our picnic indoors. Worked out perfectly!  I ordered candy, chips, chocolate and tortillas. Also a great tip – if you are throwing a party I recommend ordering snacks from Fiksuruoka. You get so much stuff for a great price.

Tilauksessa oli paljon tuotteita joissa päiväys on jopa ensi vuoteen asti eli Fiksuruoka ei myy pelkästään tuotteita, joissa on lähestyvä parasta ennen-päiväys vaan esimerkiksi tuotteita joita on tuotettu liikaa tai myyntipakkaus muuttuu. Katoin, että nyt Fiksuruoka.fi:n sivuilta löytyy myös mm. tamponeita ja ihonhoitotuotteita. Meidänkin tilaama käsidesi on muuten aivan toimivaa ja hyvää, mutta siihen on tullut valmistuksessa vähän haalea sävy, jonka takia sen sai nyt ostettua hävikkinä.

Käyttämällä Fiksuruokaa säästin tarkalleen ottaen 21,63€ meidän 38€:n tilauksesta.

There were a lot of products that are expiring not until next year. And for example the hand sanitizer was not expired – it just had a different color so that’s why it was on sale.

Overall I saved 21,63€ from my 38€ order.

Kannattaa siis ehdottomasti kurkata heidän valikoimansa! Heiltä tilaamalla säästää oikeasti rahaa. Me tullaan ainakin jatkossa käyttämään Fiksuruokaa meidän kotona.

So I highly recommend ordering from Fiksuruoka if you want to save money! We are definitely using their website in the future.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s