Viikko 36

Maanantai alkoi aikaisin vähän tylsemmissä ja kurjemmissa työhön liittyvissä jutuissa. Tämän jälkeen kävin keskustassa etsimässä itselleni uuden kalenterin syksyä ja talvea varten sekä hain Marsaanan pr-toimistolta uuden kihartimen! Loppupäivä meni järkkäillessä erityisesti meidän kylpyhuonetta.

So Monday started with job-related stuff that were not that nice. After this I went to the city to buy myself a new calendar and I also picked up a new curling iron from a pr-office. The rest of the day I just spend organizing our bathroom.

Oon pahasti silmälasien tarpeessa. Mun kaukonäkö on huonontunut tosi paljon ja tää tuli ilmi edellisenä viikonloppuna, kun ajettiin Turkuun ja Raumalle. Mun oli todella vaikea nähdä liikennekylttejä, nopeusrajotuksia… Oon siis käynyt nyt vähän fiilistelemässä erilaisia silmälasimalleja ja varasin ajan näöntarkastukseen. Nää Fendin silmälasit oli kaikista parhaimmat mun päähän ja sopivat musta kivasti mulle. Mitä mieltä ootte?

I desperately need glasses. My sight has gotten worse lately and I can barely see while I’m driving. So I have been browsing different glasses and I think I found the one from Fendi – what do you think? They look so nice and they also feel really good on my face.

Tiistaina näin Johannaa kuvaustreffien merkeissä ja nautittiin viimeisistä aurinkoista päivistä terassilla kahvien kanssa – ihanaa!

On Tuesday I saw Johanna and we took some photos. After that we enjoyed some time in the sun while sipping coffee.

Keskiviikkona tein aamupäivän töitä ja siivosin meillä kotona. Mulla oli kahden yhteistyöprojektin viimeistelyt ja julkaisut. Illemmalla vietettiin tyttöjen kanssa tyttöjen iltaa meillä – herkuteltiin ja juteltiin kaikesta, oli niin kivaa!

On Wednesday I had a lot of work to do and then I cleaned our home. I had to do two collaborations, send them forward to get them approved and published. Later that day I had my friends at our place and we just ate and talked a lot.

Torstaina oli syksyn ensimmäisen pressipäivän aika! Pääsin tutustumaan uusiin, aivan ihaniin kauneustuotteisiin ja sain paljon tuotteita testiin. Aion testailla näitä hetken ja tuun jakamaan täällä jos löydän uusia suosikkeja ❤

On Thursday it was time for the first press event of autumn. I got some interesting products to test out. I’ll let you know if I find new favorites ❤

Viikonloppu meni nopeesti ohi! Perjantaina mulla oli aivan hirveä migreenikohtaus pitkästä aikaa ja se on jatkunut nyt vielä sunnuntaihin asti… Perjantai meni siis pimeessä makuuhuoneessa. Lauantaina töiden jälkeen kävin näöntarkastuksessa ja ostamassa elämäni ensimmäiset silmälasit!

Weekend went by soo fast! On Friday I had a terrible migraine and it has continued the whole weekend. So Friday I spent on bed and on Saturday after work I bought my first glasses!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s