Staycation Helsingissä

Ensimmäistä kertaa ikinä hotellissa yötä Helsingin keskustassa – check! Olin ostanut äidilleni yllätyksenä 50-vuotislahjaksi staycationin Hotel St. Georgeen. Alkuperäinen suunnitelma oli yllättää äiti ”sieppaamalla” hänet kotoaan ja viedä hotelliin. Noh… ne suunnitelmat meni keväällä sitten päin seiniä ja loppujen lopuksi kerroin äidille lahjasta. Saatiin siirrettyä yöpyminen keväältä nyt elokuun loppuun ja tätä oli ihanaa odotella!

For my moms 50th birthday, I got her ”a giftcard” for a staycation in Helsinki. I chose hotel St. George since I’ve heard a lot of good reviews on it.

Otettiin todella iisisti ja maattiin vaan hotellihuoneessa. Hirveässä nälässä tilattiin huonepalvelusta äidille leipä ja mulle kanasalaatti. Kanasalaatin kana oli aivan raakaa ja tästä valitin huonepalveluun ja saatiin uusi salaatti tilalle. Valitettavasti tässäkin salaatissa kana oli raakaa… Joten en voi suositella ainakaan ruokapuolta hotellissa kovinkaan paljon. Aamupala oli kylläkin hyvä ja sieltä löytyi kivasti erilaisia vaihtoehtoja.

Salaattiepisodin jälkeen mentiin käymään nopeasti kylpyläosastolla uimassa ja höyrysaunassa.

It was a rainy day in Helsinki so we decided to take it easy and just stay in our room. We ordered from room service which turned out to be a huge mistake. I had the chicken salad and the chicken was raw… We complained and got a new salad and again the chicken was still raw. So I can’t really recommend their food… although their breakfast was nice.

After that we just went to the spa and relaxed for a moment.

Illalliselle minnekäs muuallekaan kuin äidin suosikkipaikkaan eli Muruun. Syötiin niiiiin hyvää ruokaa ja käppäiltiin hotellille takaisin masut erittäin täynnä. Oli jotenkin ihanaa, kun tiesi, että ”kotimatka” sänkyyn nukkumaan oli niin lyhyt ja nopea.

For dinner we decided to go to restaurant Muru which is my mom’s favorite. I also love their food and we didn’t have to disappoint at all… the menu was excellent and the service was great.

Hotellia on yleisesti kehuttu joten luonnollisesti odotettiin siltä myös paljon. Myöskin se, että hotelli kuuluu Kämp Collectionin hotelliketjuun sai meidät odottamaan samaa laadukasta asiakaspalvelua ja hienostunutta kokemusta kuin esimerkiksi hotelli Kämpissä.

Hotellista ylipäätänsä meille jäi vähän ”meh”-fiilis. Tähän vaikutti kyllä vahvasti alun huonepalvelun säätö ja jotenkin myös se, miten tilanne hoidettiin. Kanan kypsyys perusteltiin sillä, että liha leikattu läheltä luuta eikä meinattu uskoa kanan olevan raakaa. Sekä salaattia jota en edes syönyt, ei meinattu alkuun hyvittää laskulle kokonaisuudessaan. Myös hotellin keskeinen sijainti ja sijainti ruuhkaisen Lönnrotinkadun varrella aiheuttivat taas kovan melun hotellihuoneeseen.

Kaikesta huolimatta meillä oli kuitenkin muuten onnistunut viikonloppu ja oli ihanaa päästä viettämään äidin kanssa aikaa ❤

Overall the hotel was bit of a disappointment. We had heard a lot of good feedback on it and also since it’s the same hotel group as hotel Kämp – we expected the same kind of service and maybe a hint of luxury when staying there.

Despite everything, we had a really nice weekend and it was so nice to spend time with my mom ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s