Kuulumisia

Nyt kesän jälkeen on ehkä hyvä aika päivittää kuulumisia vähän pidemmällä postauksella. Oon ottanut tässä kesän aikana tosi rennon otteen somesta ja tehnyt sitä ihan fiilispohjalta. Instagramiin (@janinakoskenniska) on tullut päiviteltyä enemmän. Sielläkin oon jotenkin löytänyt oman juttuni ja päässyt tekemään ja toteuttamaan itseäni vapaammin. Blogissa on ollut vähän hiljaisempaa – kiitos, että ootte silti täällä ❤

Kuten mainitsin keväällä, niin mut lomautettiin huhtikuun alussa. Kesällä ilmoitettiin lomautuksen jatkuvan vuoden loppuun asti, mutta mut itseasiassa pyydettiin töihin nyt takaisin. Palaan töihin, mutta teen nyt toistaiseksi vain paria päivää viikossa. Ihan kiva saada arki rullaamaan nyt, kun syksykin alkaa. Vaikka oonkin nauttinut tästä lomautuksesta ihan 110%, niin on toisaalta ihanaa päästä rutiineihin ja työntouhuun kiinni.

Varmaan jokainen on pysähtynyt miettimään elämäänsä kuluneen kevään aikana. Mikä on tärkeää ja mikä ei. Mikä tekee onnelliseksi ja mikä taas saattaa aiheuttaa negatiivisia tuntemuksia. Itselläni ajatukset kohdistuivat erityisesti juuri työhön ja opiskeluun. Mitä mä oikeasti haluan tehdä? Keväällä (ennen lomautusta) yhteishaussa hain päähänpistosta kosmetologikouluun ja kesäkuussa sain tietää, että sinne pääsisin jos vain haluaisin. Olin kuitenkin kevään aikana pohtinut asioita paljon ja jo kuukauden jälkeen kouluun hakemisen jälkeen, olin tullut siihen päätökseen ettei kosmetologikoulu olisi mun juttu. Toki rakastan meikkaamista, ihonhoitoa ja yleisestikin kaikkea kauneuteen liittyvää, mutta haluaisinko tehdä sitä työkseni? En. Se ei vaan olisi mun juttu.

No mikä se mun juttu sitten olisi? En sitä edelleenkään tiedä täysin, mutta oon matkalla siihen. Kaikki alkoi siitä, kun olin Facetimessa parhaan ystäväni kanssa ja hän totesi, että tietäisi mitä voisin mennä opiskelemaan. Jokin siinä sitten kolahti. Ensimmäistä kertaa ikinä tuntui siltä, että tää voisi olla se ”mun juttu”. Tuun avaamaan mun opiskelukuvioita enemmän tässä syksyn aikana useamman postauksen verran. Toivottavasti teitä kiinnostaa myös opiskeluaiheiset postaukset!

Muuten mulle kuuluu pelkästään hyvää. Kesä on ollut todella ihana ja oon niin iloinen, että oon päässyt näkemään ystäviä ja perhettä enemmän kuin koskaan. Palataan pian!

What a summer! I think it’s time to update some things after being away from my blog. I decided to take it very easy when it comes to my social media channels. I have not taken any stress about posting and it has felt so good. I feel like I have found the content that I want to create for you guys. Also I want to thank you for being here always – it means everything to me ❤

As I mentioned before – I was laid off from my job in the beginning of April. In June I was informed that the lay off would be continued until further notice but luckily I got called back to work. I’m doing few days a week, so not a lot of work yet. I’m quite happy to get back to work and back to my routines!

I bet everyone has been thinking about their life during this (corona) time. ”What is important and what is not? What really makes me happy and what doesn’t?” I really started thinking about my work and education. What I really want to do? Before I was laid off I applied to cosmetology school and actually got in too. But I soon realized that it’s just not for me… Don’t get me wrong – I do love everything related to beauty, make up and skin care but do I really want to study it? No.

So what is my thing? I’m still not 100% sure but I’m on my way. It all started when I was talking with my best friend and she suggested something. Something just clicked. For the first time ever I felt like ”this could be the thing for me”. I’ll write more about studying later and you’ll be seeing a lot of study-related posts. I hope you are as excited as me!

Otherwise I feel really good. I have loved every second of this summer and I’m so happy I have had the opportunity to see my friends and family. Talk to you soon!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s