Ravintolasuositus Tallinnaan: Gianni

Käytiin eilen ystäväni kanssa tyttöjen reissulla Tallinnassa. Oli jotenkin normaalia enemmän innoissaan pelkästä Viron reissusta, kun matkustelu on jäänyt luonnollisesti pois kevään ja kesän aikana.

Meillä oli todella kiva ja onnistunut reissu! Laivat olivat melko tyhjillään ja kaikkialla sai liikkua kyllä omassa rauhassa.

Yesterday we had a girls trip and went to Tallinn for the day. We were so excited to go there after not traveling for months due to the coronavirus situation. All in all we had a really nice trip!

Kokeiltiin tällä kertaa uutta ravintolaa – Restoran Gianni. Italialainen ravintola, jossa oli todella laaja menu ja josta jokaiselle löytyy varmasti jotain. Mentiin tällä kertaa ilman alkuruokaa vaikka alkuruoat (mm. erilaiset carpacciot ja salaatit) houkuttelivat jonkin verran.

Ihan suosikkiannokseni on tryffelipasta. Tai yleisestikin kaikki ruoat, joissa on tryffeliä. Oli siis sanomattakin selvää, että halusin päästä testaamaan heidän tryffelipastaansa. Ystäväni otti myös saman pastan. Pastan valmistus oli itsessään oma kokemuksensa, nimittäin se valmistettiin suoraan meidän edessämme. Tuorepasta ja kastike valmistettiin keittiössä, mutta kaikki sekoitettiin keskenään isossa parmesanpyörässä ravintolan puolella! Meille sattui vielä todella ystävällinen ja hauska tarjoilija. Kaiken kaikkiaan siis todella kiva kokemus.

Ruoka oli ihan älyttömän hyvää! Jälkiruoaksi otettiin suklaaleivos ja creme brulee – molemmat erinomaisia.

This time we tried a new restaurant – Gianni. Their menu consists of italian food and they have a lot of different options. We skipped the starters and went straight ahead to the main course: truffle pasta. It was amazing! We had such a cool experience since the pasta was cooked in front of us. Also our waiter was really friendly and funny.

The food was great and after eating pasta we had creme brulee and chocolate fondant for dessert.

Restoran Gianni: Jõe 4a, Tallinn

Iso suositus siis Giannille! Ravintola sijaitsee ihan Rotermannin ja D-terminaalin läheisyydessä.

A huuuge recommendation for Gianni! It’s close to Rotermanni area and terminal D.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s