Makuuhuoneen uusi ilme

Olohuoneen vaaleammasta värimaailmasta innostuneena laitettiin myös makuuhuonetta uusiksi. Ihan yhtä simppeleillä jutuilla kuin olohuoneen ”muutosprojektissa” eli vaaleammilla tekstiileillä. Makuuhuoneessa oli myös aika vaihtaa sisustusjulisteet vähän yksinkertaisimpiin. Kaupallisessa yhteistyössä pitkäaikaisen yhteistyössä pitkäaikaisen yhteistyökumppanini Desenion kanssa pääsimme toteuttamaan tämän muutoksen.

Oletteko valmiita näkemään lopputuloksen?

We got so excited about our living room’s makeover so we decided to continue it to our bedroom. Nothing big – no new furniture etc. just textiles. It was also time to change our posters. In paid collaboration with Desenio we got to make this makeover.

Are you ready to see the final result?

Abstract Figures no 1

Abstract Figures no 2

Abstract Figures no 3

Meillä oli jo valmiina 3x 50x70cm taulua sängyn päällä – kaikki tosin eri sarjaa. Halusin tällä kertaa sisustusjulisteiden olevan samaa sarjaa. Tämä mielessäni, iskin silmäni tähän Abstract Figures-sarjaan. Ihanan yksinkertainen ja kaunis beigen sävy taustalla ja siinä päällä jokaisessa taulussa oma abstrakti piirros.

Tuntuu, että koko makuuhuoneen ilme olisi muuttunut taulujen myötä!

So we already had 3x 50x70cm posters on top of our bed – not from the same collection. This time I wanted the posters to be the same collection. This in my mind, I saw these Abstract Figures posters and I fell in love. So simple, a beautiful beige color and every poster has their own abstract drawing.

I feel like these posters changed the whole room!

Toivotan teille oikein ihanaa juhannusta! Pitäkää huoli läheisistänne ❤

I hope you all have a great midsummer! Take care of eachother ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s