(Poikkeus)kesän suunnitelmia

Nyt eletään tosiaan ”poikkeuskesää” ja varmaan kaikilla on mennyt kesäsuunnitelmat uusiksi. Meidän oli tarkoitus lähteä heinäkuun alussa kiertämään Eurooppaa autolla. Oltaisiin aloitettu Saksasta, käyty Itävallassa ja ehkä Sveitsissä josta oltaisiin menty Italiaan ja siitä Ranskan kautta takaisin Saksaan. Ihan unelmaloma siis! Se nyt siirtyy toiselle kesälle, mutta toisaalta se ei haittaa enää niin paljoa.

Oon jotenkin tosi innoissani, että saa viettää kesän ihan täällä koti-Suomessa. Normaalisti ollaan lähdetty kesäisin jonnekin ulkomaille. Mulla on jotenkin sellainen fiilis, että tästä kesästä on tulossa todella hyvä! En tiedä ootteko te siellä ruudun takana samoilla fiiliksillä?

After coronavirus hit the World, I think everyone’s original summer plans were cancelled. We were supposed to take a road trip around Europe. From Germany to Austria and Switzerland. Then to Italy and France and back to Germany. Well… fortunately that can wait and we can do it some other time!

Somehow I feel excited about spending the summer in Finland and I have a feeling this is going to be a great one! What about you guys? How are you feeling?

Haluan ehdottomasti käydä Porvoossa ja viettää siellä kivan kesäpäivän.

Porvoo on niin kiva kesäkaupunki ja ihan älyttömän kaunis! Haluan kierrellä Porvoossa, syödä lounasta, herkutella jäätelöllä ja ehkä käydä katsomassa suloisten putiikkien valikoimia.

Roadtrip to Porvoo

The old town of Porvoo is so beautiful during the summer time. I want to go there and have some lunch, eat ice cream and maybe visit some cute local boutiques.

Viettää syntymäpäivääni

Mulle yksi kesän kohokohdista ja tätä oon pienestä tytöstä asti odottanut kuumeisesti joka kesä. Nyt alkaa pikkuhiljaa into hiipumaan (vaikkakin mitään ikäkriisiä ei todellakaan ole vielä) ja oonkin miettinyt viettäväni synttäreitäni tänä vuonna ihan rauhallisissa merkeissä. Ehkäpä joku piknik ystävien kanssa ja myöhemmin kiva illallinen perheen kanssa?

Celebrate my birthday

Ever since I was a little girl I’ve been very excited about my birthday. Now when I’m getting older I don’t get the same excitement but of course it’s always a special day. I don’t mind getting older either. This year I was planning on spending my birthday with my closest friends and family. Maybe a picnic at a park and a dinner?

Käydä (ensimmäistä kertaa ikinä) Ahvenanmaalla

Poikaystäväni suvulla on mökki Ahvenanmaalla, jossa ei olla käyty vielä kertaakaan yhdessä. Enkä ole itseasiassa ikinä käynytkään Ahvenanmaalla, joten se tulee olemaan ihan uusi kokemus!

Visit Åland

My boyfriend’s family has a summer cottage there and we have never been there together. And actually I have never visited Åland so that is going to be a whole new experience to me.

Viettää juhannusta taas ystävän mökillä

Oltiin viimekin juhannuksen meidän ystävän mökillä ja vitsit meillä oli hauskaa! Odotan todella innoissani tätä viikonloppua.

Celebrate midsummer at our friend’s cottage

We are going to the same place as last year and we had so much fun! I’m so looking forward to this weekend.

Mitä kesäsuunnitelmia teillä on? What are your plans for this summer?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s