Viikko 23

Kesäkuun ensimmäinen viikko takana! Jotenkin tuntuu, että herännyt uudella tavalla eloon kesäkuun alkaessa ja koronarajoitteiden osittain purkautuessa.

Alkuviikosta kävin poikaystäväni siskon kanssa Helsingin keskustassa pyörähtämässä. Haettiin mm. kesän ekat pehmikset (!!) ja istuttiin Espan puistossa.

So the first week of June has passed by! Somehow I feel more alive (if it makes sense) now. Summer is here and we are slowly going back to normal.

In the beginning of the week we went to Helsinki with my boyfriend’s sister. We got ice cream and sat in the park.

Näin myös ystävääni pitkästä aikaa ja käytiin lounaalla Green Hippo Caféssa. Mentiin vähän uhkarohkeina terassille istumaan ja todettiin, että on liian kylmä. Noh… lounaat nopeasti nassuun ja kotiin. Toi heidän Go Nuts-annos oli muuten ihan mieletön! Suosittelen 🙂

I saw a friend of mine and we went to get lunch from Green Hippo Café. I took their Go Nuts-bowl and it was amazing! Highly recommend it.

Lounaan jälkeen laitoin poikaystävälle viestin ”tänään tehään pannukakkuja ja maataan loppupäivä sängyssä katsoen Kostoa”. Ei tullut kieltävää vastausta tähän. Oli niin harmaa ja sateinen päivä niin oli ihanaa vaan olla.

Sateiset päivät jatkuivat tällä viikolla, mutta lähdin silti kävelylle. Ihastelin vaan jatkuvasti tätä meidän asuinaluetta… Niin kaunista ❤ Toi puisto on tänä vuonna jotenkin erityisen kaunis ja haluun pitää siellä kyllä piknikin jos toisenkin.

After our lunch date I texted my boyfriend that the rest of the day will be spent in bed watching Revenge and eating pancakes.

I love the area where we are living ❤ So beautiful and green!

Kävelylenkin aikana kävin pitkästä aikaa mun lähikukkakaupassa Home In Gardenissa ja sain mukaan heiltä ihanan kimpun.

Viikonloppuna juhlittiin ystävän syntymäpäivää ja oli niin kiva nähdä kaikkia kavereita pitkästä aikaa. Oli ehkä vähän liiankin kivaa ja sunnuntai on mennyt kyllä vaan maatessa…

I got flowers from Home In Garden.

On Saturday we celebrated my friend’s 23th birthday. It was sooo nice to see everyone!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s