Meidän olohuone

Meidän koko koti on saanut vähän vaaleamman ilmeen nyt kesän lähentyessä. Alotettiin olohuoneesta ja ihan niinkin simppelillä jutulla, kuin ottamalla raskaat verhot pois ja jätettiin vain nuo valkoiset (hieman liian lyhyet) läpikuultavat verhot. Tuntui, että koko tila sai uuden ilmeen! Tekstiilit tekee niin paljon. Edullinen ja nopea keino uudistaa ilmettä.

Our home has gotten a little makeover for summer. We have been changing textiles to lighter ones and I think it really makes a huge difference. Such a good and easy way to change it up a little. And it’s affordable too!

Paljon vaalean eri sävyjä ja kultaisia yksityiskohtia! Nuo upeat pampaheinät oon hakenut Home In Garden Granista. Ihanan tuuheat!

A lot of different tones of beige and white with golden details!

Ostin H&M Homesta tyynynpäällisiä ja myin eteenpäin meidän Marimekon tyynynpäälliset.

I bought new cushions from H&M Home and sold our old Marimekko cushions.

Lisättiin myös taulu vintagevaunun päälle. Halusin jonkun tosi yksinkertaisen ja valkoisen taulun ja päätin maalata sellaisen omin kätösin. Hyvää puuhaa tähän korona-aikaan! Ostin Sinellistä muotoilutahnaa ja luonnonvalkoista maalia, Clas Ohlsonilta 50x60cm taulupohjia ja akryylimaaleja ja Benkun äidiltä sain myös maaleja ja siveltimiä. Loppujen lopuksi taulu tuli valmiiksi yhdessä päivässä. Oon kyllä tosi tyytyväinen lopputulokseen!

We also added this painting on top of our vintage table. I wanted something very simple and white so I decided to paint it myself. I think it turned out very nice! And it was a lot of fun painting it.

Tähän jo aiemmin lisättyyn pyöreään peiliin oon ollut niin tyytyväinen! En halunnut olohuoneen seinälle tauluja, kun keittiössä on jo valmiiksi oma tauluseinänsä. Peili avartaa tilaa ja siitä näkee kivasti ruokailutilan.

I love this mirror that we got in last December. The wall looked so empty before and this was the perfect choice! I feel like it reflects the light and makes the room seem bigger.

Onko teidän kotonanne laitettu kotia ”kesäkuntoon”?

Have you made any changes at your home?

One thought on “Meidän olohuone

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s