Mitkä tuotteet käyttöön aknen jälkeen?

Postauksen tuotteet saatu pr-lahjana.

Lopetin isotretinoiini-lääkekuurin noin 2 viikkoa sitten. Söin lääkettä syyskuusta lähtien eli yhteensä 8 kuukautta. Lääkekuuri tehosi todella hyvin enkä kokenut, että olisin saanut lääkkeestä sivuvaikutuksia jos ei lasketa ihon kuivumista. Ennen lääkkeen aloittamista koin, että lääkekuurin aloittamista ei suositeltu, lääkkeen sivuvaikutuksilla peloteltiin yms. Ymmärrän myös, että jokainen ihminen on yksilö ja kokee lääkkeen vaikutukset eri tavalla.

En kuitenkaan kuullut keneltäkään tai lukenut mistään mitään hyvää lääkekuurista. Siksi haluankin jakaa oman positiivisen kokemukseni jos joku pohtii kyseisen kuurin aloittamista. Tosiaan kuten aikaisemmin mainitsin, niin ainoa sivuvaikutus itselleni oli kuivuus. Iho, hiuspohja ja limakalvot kuivuivat täysin. Tähän sain suuresti apua vaihtamalla tilanteeseen sopivat tuotteet. Ennen käytin rasvoittuvan ihon ja päänahan tuotteita ja lääkekuurin aikana ja nyt jälkeen, olen käyttänyt todella kosteuttavia tuotteita. Limakalvojen kuivuuteen hankin avuksi ilmankostuttimen makuuhuoneeseen ja ongelmat nenän kuivumisen ja verenvuodon kanssa loppuivat.

Elizabeth Ardenin tuotteet ovat itselleni jo entuudestaan tuttuja. Olen käyttänyt jo vuosia heidän Eight Hour Creamia mm. nenän limakalvojen haavaumiin sekä erilaisiin ihottumiin. Toinen suosikkini on heidän Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil, joka on auttanut aurinkoihottumaani kesäisin. Öljy on todella kosteuttava ja sopii erityisesti lääkekuurin aikana käytettäväksi koko vartalolle.

I finished my acne treatment two weeks ago. I had prescription for isotreinoin medicine for 8 months. I found the results very good and I didn’t get any bad side effects. I highly recommend the course if you are battling with acne.

So my experience was positive and I want to share mine after looking for information about this course – I could only find negative feedback. The only side effect that I had was dryness but after changing my skin care routine the dryness was gone.

I have been using Elizabeth Arden for years. My favorites are Eight Hour Cream which helps me with any rash that I might have. Another favorite is their Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil. It’s very moisturizing!

Sain Elizabeth Ardenilta testiin nykyisen ihoni tilanteeseen sopivia tuotteita. Ihoni on luonnollisesti ohut lääkekuurin jälkeen ja vaatii ravinnerikkaita tuotteita, jotka kosteuttavat ihoa myös syvemmältä. Kosteutuksen lisäksi on tärkeää käyttää ihoa uudistavia tuotteita, jotka auttavat aknesta tulleiden arpien parantumiseen.

Ihoa uudistavia tuotteita löytyy Elizabeth Ardenin Superstart-sarjasta. Kyseisestä sarjasta minulla on käytössä Superstart Probiotic Whip To Clay Cleanser ja Superstart Skin Renewal Booster.

Puhdistukseen käytän Superstart Probiotic Whip To Clay Cleanseriä, joka siis muuttuu moussemaisesta vaahdosta savinaamioksi. Tuotteen annetaan vaikuttaa puhtaalla ja kuivalla iholla minuutin verran ja sen jälkeen se huuhdellaan pois. Tätä tuotetta käytän vain meikittöminä päivinä.

Superstart Skin Renewal Boosterista sanotaan Kicks.fi:n sivuilla: ”Se tehostaa ihon luontaista kykyä torjua ulkoisia vaikutuksia, sen kykyä uudistua ja ennen kaikkea muiden ihonhoitotuotteiden vaikutusta.”. Tuotetta käytetään siis ennen kosteusvoidetta ja tämä tuote auttaa muita tuotteita imeytymään paremmin – eli nimensä mukaisesti boostaa sitä tuotteiden vaikutusta. Tuote sopii kaikenikäisille.

I got some products from Elizabeth Arden as a pr-gift. We chose carefully what products will suit my skin type at this time. My skin is still very dry so it needs extra moisturizing products. And in addition to moisturizing products it needs rebuilding ingredients to help with the scarring.

For cleansing I’m using Superstart Probiotic Whip To Clay Cleanser which is a mousse product. I leave it on for one minute and after that I wash it away. I use this when I’m not wearing makeup. Another product from the Superstart line is Skin Renewal Booster. I use this before moisturizers etc. and it helps to boost your other skin care products.

Yksi suosikeistani on nämä Vitamin C-Ceramide-kapselit. Käytössä olen huomannut, että kapselit kirkastavat ihoani huomattavasti. Tuotteen luvataan myös ehkäisevän tummia läikkiä sekä ihon epätasaista väriä. Olen saanut muutaman tumman läikän poskiini auringosta ja toivon, että tämä auttaa niissä.

Suomessa Elizabeth Ardenin tuotteita myy mm. Kicks ja Stockmann.

Onko Elizabeth Ardenin tuotteet sulle tuttuja?

One of my favorites are this Vitamin C-Ceramide Capsules. I have noticed that they brighten my skin. They also should help with premature aging signs and skin tone changes. You can find these products in Kicks and Stockmann.

Were you familiar with Elizabeth Arden products?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s