Uuden äärellä

Tässä sitä ollaan – uudessa osoitteessa! Onpa jännittävää. Tää kokonaan oma sivu on ollut viimeisen vuoden verran unelmana, joka nyt vihdoin kävi toteen. Viimeiset pari vuotta olen viettänyt Nouw.comissa, mutta nyt oli aika jollekin ihan uudelle ja omalle. Oon niin inspiroitunut ja innoissani tästä uudesta sivusta! Tuntuu, että tää on niin mun näköinen sivu. Helppoahan tämän pystyyn laitto ei ollut tälläiselle WordPress-untuvikolle kuin minä, mutta parin hermoromahduksen jälkeen tässä sitä ollaan.

Kuten varmaan huomasitte jo, niin blogiin on tullut uusia sivuja, kuten ”about” ja ”contact”, josta ensimmäisestä löydät esittelytekstini ja jälkimmäisestä yhteystietoni sekä hieman yhteistöihin liittyvää asiaa. Blogin alapalkista löytyy tuttuun tapaan hakutoiminto, arkistot ja kategoriat.

Otan enemmän kuin mielelläni vastaan palautetta sivujen toimivuudesta ja jos ilmenee jollain laitteella ongelmia niin kertokaa – korjataan se sitten samantien!

Haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi tänne uudelle sivustolle!

So here we are – a whole new site for my blog! So exciting. This has been a dream of mine for a while now and now here we are – I’m launching my very own website! I feel so inspired and excited about this! This wasn’t the easiest project but after a few mental break downs we’re here.

There are a few new things on the blog. So we have ”about” and ”contact” pages where you can find some information about me and how to contact me. If you scroll down you can find the search-button, archives and categories.

If there are any issues with the website or it doesn’t work properly on your device – let me know! I’ll fix it asap.

Thank you for stopping by and supporting me and I hope we’ll see each other very soon. Here’s to new beginnings!

2 thoughts on “Uuden äärellä

 1. Tosi kivat nää uudet sivut, yksinkertaiset ja nätit. Jotkut vanhojen postausten kuvat ei kyllä lataudu mulle, mutta ehkä siinä kestää hetken että kaikki data siirtyy kunnolla. ❤

  Tykkää

  1. Kiitos Roosa! ❤️

   Vanhoissa postauksissa pitäisi näkyä kuvat, mutta niihin tulee otsikon ja ekan kuvan väliin isot välit ja niitä en oo saanut vielä fiksattua 😊

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s