Treffit kerran kuussa

Sovittiin tammikuussa 2019, että otetaan käytäntöön ”treffit kerran kuussa”. Varsinkin yhteenmuutettuamme tuli helpommin jäätyä kotiin, joka on myöskin kivaa (varsinkin tälläiselle kotihiirelle kuin minä se on ihan mukavaa).

Miten tämä ”treffit kerran kuussa” siis meillä toimii? Päätettiin, että vuorotellaan – joka toinen kuukausi minä keksin ja järjestän meille treffi-illan ja joka toinen kuukausi on Benkun vuoro.

Mitään budjettia ei näihin otettu eikä muutenkaan sen kummempaa painetta, että ”pakko tehdä jotain” ja toki välillä ollaan jätetty jokin kuukausi välistä jos ollaan esimerkiksi oltu vaikka reissussa pidempään tai muuten kuukausi ollut täynnä muuta menoa.

Mitä ollaan sitten keksitty?

Koska idea tuli alunperin multa, aloitin tämän treffailun ja mentiin hyvin perinteisesti elokuviin katsomaan A Star is Born. Olin varannut meille loungepaikat ja leffaherkut valmiiksi paikoille.

Ollaan käyty myös monena kuukautena syömässä ulkona testaillen vähän erilaisia paikkoja. Muutama suositus: Bistro O’mat (Kirkkonummi ja Tapiola), Sofia Gastro (Helsinki), Farang (Helsinki)…

Mentiin Tallinnaan yhteen suosikkihotelliimme (Hilton Tallinn Park) rentoutumaan spahan ja syömään hyvin.

Jenkeissä käytiin tottakai normaalia enemmän ulkona syömässä ja järkkäiltiin aktiviteetteja, mutta ”pyhitettiin” yksi tietty illallinen treffi-illaksi ja käytiin rannalla katselemassa maisemia, ottamassa photo boothissa kuvat muistoksi ja mentiin italialaiseen syömään.

Benkku on yllättänyt mut mun töiden jälkeen suosikkisusheilla ja ruusuilla.

Ollaan tehty kotona pidemmän kaavan mukaan illallinen yhdessä vuosipäivän kunniaksi.

Muita ideoita/toteuttavana tulevaisuudessa: minigolf, Löylyn brunssi (avantouinti, saunominen ja brunssi), pitkä kävelylenkki metsässä ja eväät mukaan, kotona toteutettu 3 ruokalajin illallinen…

Tottakai välillä on ongelmana ”mitä sitä keksisi?”, mutta tärkeintä tässä meille molemmille on se yhdessä vietetty aika. Se, että ottaa oikeasti prioriteetiksi sen yhteisen ajan järjestämisen ja keskittyy siihen hetkeen täysin. ❤

2 thoughts on “Treffit kerran kuussa

  1. Tää on niin ihana idea. Pakko ottaa itekkin käyttöön sitten joskus, kun löytää poikaystävän 😃

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s