#SupportYourLocal – Home In Garden Kauniainen

Ihanaa viikonloppua! Näin haastavien aikojen äärellä halusin aloittaa uuden postaussarjan #SupportYourLocal, jossa vinkkaan aina postaus kerrallaan pienyrityksistä, joiden palveluita käytän ja suosittelen suurella lämmöllä.

Aloitetaan läheltä eli mun lähikukkakaupastani – Home In Garden Kauniainen. Home In Garden on mitä ihanin kodinsisustus-, puutarha- ja kukka-alan perheyritys, jossa tehdään kaikki rakkaudella ja ammattitaidolla. Muutettuamme alueelle ”eksyin” niin sanotusti ruokakauppareissulla Home In Gardeniin ja sinne astuessani sisään mulle tuli niin kotoisa ja lämmin fiilis. Siitä lähtien olen käyttänyt vain ja ainoastaan heidän palveluitaan ja sanonut myös poikaystävälleni, että jos hän haluaa ilahduttaa minua kukilla niin ne haetaan täältä.

Marraskuussa 2019 pääsin tekemään yhteistyötä kyseisen kukkakaupan kanssa, kun järjestin poikaystävälleni syntymäpäiväjuhlat kotonamme. Kävin paikan päällä juttelemassa toiveistani kukkakimppuihin ja itse juhlapäivänä hain ne valmiina kukkakaupalta ja ne olivat täydelliset! Annoin ihan vain muutaman toiveen sävyihin ja kukkiin liittyen ja kaikki toiveeni ylitettiin kukkakimppujen toteutuksessa. Iso suositus siis, jos kaipaat floristipalveluita juhliin. Home In Gardenilta löytyy myös sisustustuotteita sekä kaikkea puutarhan laittoon.

Mummuni sanoin: ”tänä hetkenä on tärkeää ilahduttaa itseään kukilla ja suklaalla”. Ja tämän olen pitänyt mielessäni.

Home In Garden tarjoaa toistaiseksi ilmaisen kukkien kotiinkuljetuksen Kehä 3:n sisäpuolella. Miten loistava tilaisuus siis tukea suomalaista perheyritystä tämän kaiken keskellä ja ilahduttaa itseään tai vaikka lähimmäistään kukkalähetyksellä.

Home In Garden Kauniainen @homeingardenkauniainen

Tunnelitie 6, 02700 Kauniainen

Sähköposti: home@homeingarden.fi

Puhelinnumero: +358 50 358 0277

Aukioloajat:

ma-ke 10-18

to-pe 9-20

la 9-18

su 10-16

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s