Mistä sinä olet tänään kiitollinen?

Tällä hetkellä kaikkien elämät ovat muuttuneet: suunnitelmat peruuntuneet, matkat peruuntuneet, ollaan kotona ja eletään hyvin erilaista elämää mitä esimerkiksi kuukausi sitten. Tämä kaikki on vaikuttanut tavalla jos toisella omaan elämääni. Yhteistöitä peruttu, työt ovat vähentyneet radikaalisti ja mitä todennäköisemmin loppuvat hetkeksi, en pääse noin vain näkemään isovanhempiani Tampereelle… Nämä asiat päällimäisenä harmittavat eniten ja ovat tuottanut viime aikoina stressiä.

Päätin siis aloittaa kiitollisuuspäiväkirjan. Kirjaan vihkoon joka ilta asioita, joista olen tänään kiitollinen. Asioita jotka ovat jääneet tänään positiivisena muistona mieleen. Kaiken tän negatiivisuuden keskellä oon todennut tän ihan mielettömän hyväksi ideaksi. Miksei tätä voisi toteuttaa myös puhelimen muistiinpanoihin. Suosittelen kokeilemaan!

Tänään tulen kirjoittamaan vihkooni muun muassa nämä asiat: parveke on vihdoin saatu kevät/kesäkuntoon, käytiin ihanalla metsälenkillä, päästiin taas nauttimaan aivan ihanasta säästä, ollaan syöty tänään hyvin, saatiin Benkun äidin tekemiä korvapuusteja kotiin… ja lista jatkuu varmasti!

Mistä sä oot ollut viime aikoina kiitollinen?

2 thoughts on “Mistä sinä olet tänään kiitollinen?

  1. Hyvä! Oon kiitollinen ystävistä, vaikka en heitä näekään, rakkaasta miehestäni joka on mun kanssa kotona turvassa ja auttaa pitämään pääni kasassa.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s