Sisustustrendit: yes or no?

Sisustustrendit joista tykkään:

Oon tykästynyt noihin isoihin kirjahyllyihin (?), joihin laitetaan kirjoja, sisustusesineitä… jne. Erityisesti ruotsalaisen bloggaajan Hannaliciouksen (tämä kuva hänen blogistaan ja kodistaan) kotona oleva hyllyviritelmä on aivan ihana.

Kuivakukat ja erilaiset oksat sisustuksessa ovat tällä hetkellä suosikkejani! Kukat kun ovat melko lyhytaikaisia niin kuivakukat ovat olleet meidän kodin piristys viimeisen vuoden ajan. Tällä hetkellä löytyy pampaheinää, puuvillan oksaa sekä uusimpana pajunkissoja joita kävin poimimassa meidän kodin vierestä. Sopivat tosi kivasti tähän alkavaan kevääseen ja kohta koittavaan pääsiäiseen!

Olen jo aikaisemmin maininnut blogissa nuo lasiset väliseinät- ja ovet, joista tykkään kyllä todella paljon. Tykkäisin tuollaisesta esimerkiksi kylpyhuoneessa tai eteisessä. Meidän nykyiseen kotiin tosin nuo eivät ihan sopisi.

Sisustustrendit jotka eivät iske:

Liian minimalistinen ja kolkko sisustaminen. Monet Kardashianeita seuraavat ovat varmaan hämmästelleet Kim Kardashianin ja Kanye Westin kodin sisustusta. Huonekaluja ei ole juurikaan, kaikki on todella minimalistista eikä kodissa näy esimerkiksi irtoesineitä tai mitään sisustuselementtejä. Katsottuani heidän haastattelun täältä, ymmärsin ehkä osittain heidän näkemyksensä ja syynsä tähän sisustustyyliin, mutta omaan makuuni se on liian kylmä eikä yhtään kotoisa.

Toinen asia, joka on mielestäni vähän kammottava sisustustrendi: erilaiset päät, kädet jne. maljakkoina tai vaan sisustuselementtinä.

Kukkakuvio sisustuksessa ei myöskään iske yhtään.

Mitkä on teidän suosikkijuttuja sisustuksessa? Entä löytyykö samoja inhokkeja?

2 thoughts on “Sisustustrendit: yes or no?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s