Meikkipohjan suosikit

Kuulaan meikkipohjan tuotteet

Meikkijuttujen parissa pitkästä aikaa! Laitoin itseasiassa juuri äsken ig-storyni puolelle kyselyn, että kiinnostaisiko teitä arkimeikkini videon muodossa. Tuntuu, että oon löytänyt just ”ne” tuotteet mulle ja meikkilook on just eikä melkeen mun näköinen jos niin voi sanoa.

Tykkään nykyään tosi freesistä meikkipohjasta. Jos vertaa vaikka 3 vuotta taaksepäin, niin silloin tuli tehtyä paljon paksummin meikkipohjaa. Itseasiassa tällä viikolla ystäväni kurkisti meikkilaatikkooni ja kysyi ”missä sun kaikki meikit on?” ja totesin, että nykyään ei tarvi niin paljon tuotteita, kun on löytänyt just ne oikeat tuotteet itselleen. Toisaalta myös silloin, kun omistin meikkipöydän, niin multa lähti välillä aivan käsistä niiden meikkien hamstraaminen. Nykyään less is more pätee kyllä paremmin mun kaappien sisältöön.

IT Cosmetics CC+, sävy Medium ja Vita Liberata Beauty Blur

Täydellinen kombo. Nää on kuin luotu toisilleen. IT Cosmeticsin CC+ tuli uutena tuttavuutena, kun tutustuin merkkiin yhteistyön merkeissä. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen olin myyty. Tämä on todella, todella riittoisa tuote. Ei kannata antaa cc-voiteen hämätä, sillä tämä on kyllä todella peittävää, mutta jättää lopputuloksen tosi kuulaaksi. Etenkin jos sekottaa sen kanssa Vita Liberatan Beauty Bluria. Beauty Blur antaa ihan hitusen päivetystä ja shimmeriä iholle. Nää kaks tuotetta on vaan niin ❤

Cover FX Custom Enhancer Drops, sävy Moonlight

Tätä olen käyttänyt varmaan noin kolmisen vuotta jos en ihan väärin muista. Tykkään paljon enemmän nestemäisestä highlighterista kuin puuterimaisesta. Tätä käytän oikeastaan vain silmän sisänurkkiin avaamaan katsetta ja nenän päähän. Poskille en laita enää korostustuotteita vaan pelkästään poskipunan.

IT Cosmetics Bye Bye Undereye, sävy Medium

Tästä on ollut mulle aivan valtavan suuri apu aknen loppupuolella. Aktiiviset ja tulehtuneet finnit ovat kadonneet kokonaan, mutta hieman ikäväksi vaivaksi ovat jääneet arvet. Tosin nekin pikkuhiljaa haalistuvat.

Tämä lupaa peittää myös tatuoinnit, joten aika tuhtia tavaraa – jos niin voi sanoa! Tämä peittää kyllä kaikki arvet ja jos kärsii tummista silmänalusista, niin tämä peittää nekin.

MAC Give Me Sun-puuteri

Tämäkin tuote on kulkenut matkassani varmaan nyt 4 vuotta. Ja tämä puuteri on vasta toinen, jonka olen ostanut eli todella riittoisaa tavaraa!

Ihan täydellinen sävy aurinkopuuterille – ei liian oranssi eikä myöskään harmaa. Kirjaimellisesti antaa kasvoille sen auringosta saadun hehkun, kuten nimessäkin sanotaan 😉

Vinkkaa mulle sun ”se” tuote, josta et ikinä luopuisi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s