With love

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Pääsin pitkäaikaisen yhteistyökumppanini Desenion kanssa kaupallisessa yhteistyössä yllättämään muutaman läheiseni näin ystävänpäivän kynnyksellä. Mennään ensimmäisen lahjan pariin!

”And then we met”

Sisustusjuliste, joka tuli meidän makuuhuoneeseen poikaystävälleni yllätyksenä. Tai no tiedättehän minut… Oli tarkoitus antaa juliste kehyksineen vasta ystävänpäivänä, mutta saman tien, kun sain nämä postista, kysyin ”haluatko sun ystävänpäivänlahjan?” ja raahasin toisen makuuhuoneeseen 😀

Mutta aivan ihana idea ja tämä oli poikaystävän mieleen. Tekstin alla meidän nimemme ja koordinaatit siihen paikkaan, jossa nähtiin ensimmäisen kerran. Niin ihana mun mielestä!

”There is only one thing better than a glass of champagne. A bottle.”’

Äidilleni tiesin heti mitä valita! Äitini (jonka ihanaa blogia voit muuten käydä katsomassa tästä linkistä) on hurahtanut viinien saloihin ja käynyt myös opiskelemassa yhtä sun toista viineistä. Kaikki tämä innostus taisi lähteä äitini ja mummuni yhteiseltä samppanja-matkalta Ranskaan, jonka jälkeen äidilleni ilmestyi keittiöön upea viinikaappi. Tämä samppanja-aiheinen taulu sopii täydellisesti viinikaapin yläpuolelle!

”Time for coffee”

Tämä kahvijuliste sopii kuin nenä päähän ystäviemme keittiöön. Molemmat ovat kovia kahvinjuojia ja olemme Benkun kanssa metsästäneet Yhdysvalloista asti ”maailman vahvinta kahvia” ja tuoneet sitä heille tuliaiseksi.

On niin kiva, kun oon tässä meidän seurustelusuhteen aikana tutustunut Benkun ystäviin ja heidän tyttöystäviinsä ja saanut heistäkin uusia ystävyyssuhteita. Etenkin tämä mimmi kenelle taulu meni, on nykyään yksi läheisimmistä ystävistäni.

Jos te haluatte ilahduttaa läheistä tai piristää oman kodin sisustusta, niin alekoodilla JANINAKOS25 saatte 25% alennusta 11.-13.2.2020 välisenä aikana. Alekoodi ei koske kehyksiä eikä handpicked- / persoonallisia julisteita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s