Ruutuajan vähentämistä lehdillä

Kaupallinen yhteistyö: Lehtitarjoukset

Pienempänä ollessani mummullani hoidossa tai kylässä ruokakaupassa käytäessä eksyin aina kauppareissujen päätteeksi lehtiosastolle. Valinnanvaikeus iski joka kerta, mutta joka kerta mukaan tarttui lehti. Saman kaavan toistuessa, päädyimme tekemään minulle kestotilauksen mieluisiin lehtiin.

Päivieni kohokohdat olivat ne päivät, kun postilaatikkoon oli tullut uusin Koululainen tai Miss Mix. Välillä odotin niitä jopa niin paljon, että ravasin postilaatikolla päivittäin. Lehden saatuani vetäydyin omaan huoneeseeni lukemaan lehteä uudelleen ja uudelleen.

Nykyään lehtimaku on hieman muuttunut ja suosikkejani ovat muotiin ja kodin sisustamiseen liittyvät lehdet. Mun suosikit, kuten Glorian saa edulliseen hintaan suoraan Lehtitarjoukset.comin sivuilta, jonka kanssa tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä.

Lehtitarjoukset.comin kautta löytää helposti useita eri tarjouksia samasta lehdestä ja sieltä voi valita itselleen sopivimman diilin. Sivuilta voi valita itse tilauksen pituuden ja minkä tilaajalahjan haluaa lehden kaveriksi. Tilaajalahjat voi katsoa suoraan täältä.

Yksi uudenvuodenlupauksista itselleni oli vähentää puhelimella vietettyä ruutuaikaa ja keskittyä johonkin muuhun. Lehdet on mun mielestä loistava vaihtoehto tähän! Voi tulla kotiin töistä tai muista arjen kiireistä, istua sohvalle, ottaa kuppi kahvia ja antaa itselleen aikaa hyvän lehden parissa, oli se sitten ihan vaan 30 minuuttia.

Tilailetteko te lehtiä kotiin tai missä tilanteissa nappaatte lehden mukaan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s