Tekstiilien huoltoa

Kaupallinen yhteistyö: OnXOn

Rakastan, rakastan, rrrrakastan valkoisia vaatteita. Tähän valitettavasti ei oikein sovi se, että rakastan myös itseruskettavan käyttöä ja meikkaamista. Erityisesti kainaloihin pinttyy itseruskettavasta ja hiestä (oh so lovely!) ruskeat läntit ja valitettavan useasti siinä menee sen paidan käyttökelpoisuus.

Pääsin kaupallisessa yhteistyössä tutustumaan OnXOn:in tuotteisiin viimeisen vuoden aikana ja olen niistä kirjoitellut tässä postauksessa. Tuotteet ovat tulleet siis hyvin tutuksi ja niihin olen turvautunut aina niin sanotusti hädän hetkellä.

Sappisaippuaa olen nähnyt hehkutettavan niin blogeissa kuin lehdissä. Olen kuullut myös pelkkää hyvää siitä ystäviltäni. OnXOnin sappisaippua on luonnonmukainen puhdistustuote, joka sopii jokaisen siivouskaappiin!

Tällä kertaa sappisaippua tuli todella tarpeeseen, kun onnistuin tahrimaan valkoisen kauluspaitani meikkivoiteella. Meikkivoidetahrat eivät lähde niin kovin helposti itselläni pelkällä huuhtelu- ja pesuaineella, niin kaipasin tähän jotain järeämpää puhdistuskeinoa. Otin paidan, sappisaippuan ja saippuan mukana tulevan puhdistussienen ja aloin hommiin! Kostutin puhdistussienen ja pyörittelin sitä sappisaippuassa. Kevyesti hankaamalla aine tekstiiliin kiinni ja sitten odottelemaan…

Sappisaippuan vaikutettua muutaman minuutin paidassa hankasin vielä kevyesti edestakaisin puhdistussienellä. Sen jälkeen aineen huuhtelu ja paidan kaulukset oli taas puhtaat! Tosin laitoin paidan vielä pesuun tähän puhdistusprojektin jälkeen. Ja myös vinkkinä muihin konepestäviin vaatteisiin: sappisaippua on ihan täydellinen valinta tahranpoistoon. Sappisaippuaa hangataan tahraan ja laitetaan pesuun jolloin pesukoneesta tulee puhdas, tahraton vaate!

Meidän pyykinpesukoneessa on myös kuivuri ja käytämme sitä oikeastaan vain lakanoihin. Ongelmana vaan sen käytössä on se, että se kestää noin 3 tuntia, lakanat ovat silti kosteat ja hieman kovat kuivuttuaan. Tähän ongelmaan pääsin testaamaan OnXOn:in Kuivausrumpupalloja. Lähdin innolla tutustumaan tähän minulle täysin uuteen tuotteeseen!

Ensivaikutelma oli hämmentynyt ”siis villapallo?”. Ei muuta kuin koneeseen ja katsomaan mitä tapahtuu. Tuotteen luvataan tekevän mm. seuraavia asioita: pehmentää vaatteet luonnollisesti, lyhentää kuivausaikaa, säästää sähköä ja vettä sekä vähentää ryppyjä ja sähköistymistä. Kuivausrumpupallo on 100% luonnontuote uusiseelantilaisesta villasta.

Kuivuri käy puolet nopeammin ja lakanat ovat täysin kuivat. Ihan hitusen ryppyiset, mutta normaalisti lakanat olisivat vieläkin ryppyisemmät. Jotenkin lakanat tuntuvat myös pehmoisimmilta kuin ennen. Tykkään!

OnXOn:ia saat tilattua esimerkiksi eettinenluksus.fi ja kaikki jälleenmyyjät löydät täältä. Positiivinen yllätys oli itselleni, että meidän kodin läheltämme, Espoosta löytyy noin monta jälleenmyyjää! OnXOn-tuotteet ovat myös mielestäni riittoisuutensa puolesta todella edullisia (4,90e-9,90e Eettinen Luksus.fi:n kautta).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s