Mitä haluan vuodelta 2020?

Olla positiivisempi

Jotenkin sitä on joissain tilanteissa niin helppo mennä negatiivisuuden puolelle, joten haluan ehdottomasti muuttaa omia tapojani siinä. Tämä myös edellyttää sitä, että on parempi pysyä poissa negatiivisten ihmisten seurasta. Tein jo loppuvuodesta karsintaa mm. tileistä joita seuraan Instagramissa, applikaatioista (ei enää ikinä Jodelia mun puhelimeen)…

Tehdä unohtumattoman reissun Eurooppaan kesällä

Oltiin itseasiassa suunniteltu tätä reissua jo viime kesäksi, mutta päädyttyämme Jenkkeihin, siirsimme Euroopan matkaa vuodella. Europpa-reissun lisäksi olisi ihanaa tehdä talvella reissu jonnekkin lämpimään.

Löytää meille ihanan seuraavan kodin

Meidän vuokrasopimuksemme loppuu elokuussa ja ollaan suunniteltu silloin muuttavamme tästä pois. Vuokraemäntämme pitäisi meidät tässä mielellään, mutta meistä tuntuu siltä, että kaipaamme jotain uutta. Voi että miten haaveilen jo isommasta keittiöstä…

Oppia kuuntelemaan itseäni enemmän

Se on taito, joka tuppaa unohtumaan välillä. Tykkään täydestä kalenterista. Suunnitella vapaapäiville paljon tekemistä ja näkemistä, mutta jotenkin oon huomannut olevani todella väsynyt näiden päivien jälkeen. Oonkin yrittänyt parantaa tässä ja kuunnella itseäni. Ottaa päivän itselleni ja vain olla, siivota tai mitä ikinä tekee mieli tehdäkkään.

Tehdä viisaampia päätöksiä rahankäytön suhteen

Tässä on opittavaa ja paljon. Erityisesti kiinnostaa säästäminen ja sijoittaminen. Näistäkin aiheista on keretty tekemään paljon erilaisia podcasteja – onko teillä suositella jotakin tiettyä?

Kuvat: Pinterest

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s