Kauneussuosikkeja

Tuntuipa ihanalta tarttua kameraan pitkästä aikaa! Jotenkin loppuvuosi meni kuvailtua uudella puhelimella niin kameran olemassaolo pääsi unohtumaan. Olinkin jo kerennyt kaipaamaan tätä. Halusin tulla jakamaan teille mun muutamat kauneussuosikit viimeiseltä puolelta vuodelta. Muutama uusi tuote ja yksi suosikki, joka ei vaan tipu suosikit-listalta.

Suosikiksi on noussut Vita Liberatan Beauty Blur-voide. Sain tämän testiin silloin, kun ihoni oli todella huonossa kunnossa, joten en oikein tehnyt tällä silloin mitään. Nyt ihon parannuttua hieman, olen tykännyt peittää aknearvet paksummalla meikkivoiteella/peiteaineella ja laittaa tätä koko kasvoille. Niin raikkaan näköinen lopputulos! Mulla on tästä hieman ruskettava versio, niin tämä myös samaan aikaan päivettää kasvoja.

Toinen uusi suosikki meikkipohjaan on Cliniquen Even Better-meikkivoide (sävy WN 38). Cliniquen meikit eivät ole entuudestaan mulle tuttuja ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun kokeilin heiltä meikkivoidetta. Tää on ollut todella positiivinen yllätys ja sävy on ihan täydellinen! Koostumus on todella nestemäinen, joten lopputuloksesta tulee todella kuulas. Toinen suosikki Cliniquelta on Even Better Pop Lip Color Foundation (sävy 01 Eyelet), joka itseasiassa on katsottu niin, että se sopii meikkivoiteen sävyyn.

Muutama kosteuttava suosikki yhdeltä suosikkimerkiltäni eli Elizabeth Ardenilta. Tämän merkin tuotteita oon käyttänyt vuosia ja tätä suosituinta tuotetta eli Eight Hour Creamia mun äitini on käyttänyt, kun oon ollut ihan pieni tyttö. Tätä voi oikeasti laittaa ihan mihin vaan. Tää oon niin kosteuttava rasva, että tästä on tullut isotretinoiini-kuurin aikana korvaamaton apu. Tätä oon käyttänyt mm. huuliin pahimpina päivinä. Jos huulet ei ole olleet ihan rutikuivat niin oon käyttänyt niihin Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamin Intensive Lip Repair Balmia. Tätä vaan paksu kerros yöksi ja aamulla huulet on todella pehmeät!

Tuotteet on saatu pr-lahjana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s