Viime viikon suosikkeja

Mulla oli vapaapäivä ja heräsin pitkien yöunien jälkeen tähän auringonpaisteeseen – aika ihanaa! On niin harvinaista herkkua nyt syksyllä.
Kävin ihanalla Volhalla BeNailed:ssa kynsihuollossa! Tämä oli nyt toinen kertani Volhalla ja vitsi, että oon tyytyväinen tähän meidän yhteistyöhön ja Volhan käden jälkeen. Voin sanoa, että päihittää kaikki aikaisemmat paikat missä oon ollut. Joskus on tullut maksettua hirveitä summia huonosta laadusta yhdessä pk-seudun suosituimmista salongeissa… Geelilakat alkaneet repsottamaan alle viikon jälkeen eikä kynsille tehdä edes manikyyriä. Volha huolehtii samalla mun kynsien terveydestä ja voin sanoa ettei mun kynnet ole ikinä olleet näin hyvässä kunnossa!

*) Oon saanut geelilakkauksesta alennuksen näkyvyyttä vastaan.

Nyt se sitten tapahtui. Nimittäin kävin heti marraskuun vaihduttua ostamassa meille kuusen koristeita Stokkalta. Kävin siellä jo aiemmin kiertelemässä ja sain heti niin hyvän vision siitä, minkälaisen kuusen haluan meille tänä vuonna!
Paljastin viime viikolla Instagramissani (@janinakoskenniska), että oon ollut nyt reilu 3 viikkoa Ilona Siekkisen 30 day challengessä mukana. Varsinainen haaste alkaa oikeasti vasta ma 11.11 – suosittelen lähtemään mukaan!

Oon saanut haasteen myötä paremman tatsin terveellisiin elämäntapoihin. Nautin salilla käymisestä ja siitä fiiliksestä mikä mulle tulee liikunnan jälkeen. Syön säännöllisesti terveellisiä ja täyttäviä annoksia. Mitään konkreettista tavoitetta en ottanut tälle haasteelle, mutta lähtihän tässä samalla 5 kiloa ”ylimääräistä”. Nyt on tosi freesi ja kevyt olo!

Perjantaina tuli vihdoin se päivä jota olin oottanut jo kauan eli poikaystäväni yllätyssynttärit. Tai no… poikaystävä tiesi näistä juhlista, mutta kaikki mitä itse juhlissa oli, oli yllätys 😀

Kaikki sujui tosi hyvin!

I love you.
Sain juhliin kukka-asetelmat mun suosikkikukkakaupaltani – Home in Gardenilta. Tosi kauniit! Halusin jotain syksyistä, mutta hempeitä sävyjä vihreillä oksilla – aika täydellisesti he toteuttivat! Suosittelen jos tarvitsette juhliin.

Ihanaa alkavaa viikonloppua! Palataan sunnuntaina vähän erilaisen postauksen parissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s