Kuinka usein?

Vaihdat lakanat? Parin viikon välein.

Vaihdat pyyhkeet? Parin viikon välein tai riippuu vähän. Välillä useammin.

Peset hiukset? Joka toinen päivä.

Soitat isälle/äidille? Äidin kanssa tekstaillaan ja ääniviestitellään päivittäin.

Näet vanhempiasi? Äitin kanssa nähdään silloin, kun keretään!

Käyt leffassa? Silloin, kun sieltä tulee jotain katsomisen arvoista. Nyt ollaan lähiaikoina käyty katsomassa mm. Hustlers ja Joker, joista tykättiin molemmat!

Föönaat hiukset? En koskaan. Se on mielestäni niin puuduttavaa hommaa, että annan hiusten kuivua luonnollisesti.

Putsaat lattiakaivot? Kerran oon tehnyt sen ja sen jälkeen vannoin etten tee sitä toiste. Aika hyvin oon saanut lahjottua parisuhteen toisen osapuolen tekemään sen homman…

Käyt metsässä? Pyrin käymään kerran kuussa. Ihan vaan rauhoittumassa, hengittelemässä raikasta ilmaa. Meillä on tässä ihan lähellä niin upeet ulkoilumahdollisuudet onneksi!

Käyt suihkussa? Joka ilta. Ja aamuisin jos oon laittanut itseruskettavaa illalla niin pesen sen karttavärin pois.

Sanot läheisille, että rakastat heitä? Joka päivä!

Peset vessan? Vähintään kerran viikossa.

Puhdistat liesituulettimen? Liian harvoin. Itseasiassa viime viikolla, kun se alkoi näyttämään aika hirveeltä.

Syöt noutoruokaa? Ehkä kerran kuussa? Jos meillä toimisi Wolt, uskoisin tämän tapahtuvan paljon useammin…

Riitelet suhteessa? Hmm.. harvemmin. Toki silloin tällöin tulee kinasteltua, mutta ollaan molemmat semmosia, että halutaan sopia heti.

Sheivaat? Päivittäin.

Leivot? Nykyään harvemmin, kun ei ole ketään syömässä mun herkkuja.

Siivoat jääkaapin? Aina silloin tällöin. Yleensä silloin, kun ollaan käyty ruokakaupassa kunnolla.

Käyt puntarilla? Itseasiassa eilen! Meillä ei kotona ole vaakaa, mutta salilla on käynyt nyt mun 30 day challengen aikana muutaman kerran. Painoa on mulla tippunut 3 viikon aikana 5 kiloa.

Syöt irtokarkkeja? Ehkä kerran kuussa? En ole niin karkin ystävä. Tykkään enemmänkin herkutella roskaruoalla ja leivoksilla – nam!

Vierailet isovanhempiesi luona? Liian harvoin.

Peset pyykkiä? Pari kertaa viikossa.

Imuroit kotisi? Imurointi ei ole mun vastuulla vaan sen hoitaa Benkku. Toki imuroin vähintään kerran kuussa lisäksi, koska inhoan likaisia lattioita.

Takki Tommy Hilfiger (poikaystävän)

Hame Bubbleroom*

Neule Bubbleroom

Maiharit Dr. Martens

Laukku Louis Vuitton

*= tuote on saatu yhteistyössä Bubbleroomilta. Koodilla JANINA saa 10% alennusta Bubbleroomin koko valikoimasta.

Perheessä kinataan vaatetuksesta? Aina silloin, kun pistän nahkalegginsit jalkaan – Benkku vihaa niitä 😀 Ja välillä saatetaan hieman kinastella jos molemmat laitetaan mustat pooloneuleet eikä haluta olla se matchaava pariskunta.

Käyt hammaslääkärissä? Oon käynyt viimeksi varmaan 2 vuotta sitten eli olisi sopiva aika varata lääkäriaika! Viisauden hampaatkin ovat puhjenneet niin ne olisi hyvä tsekata.

Käyt kaupassa? Pyrin käymään vain kerran viikossa, mutta alakerran kaupassa tulee käytyä silloin tällöin keskellä viikkoa jos joku juttu on unohtunut kauppareissulta.

Olet eri mieltä miehen kanssa? Aina silloin tällöin, heh…

Ostat uusia vaatteita? Pyrin nykyään välttämään uusien vaatteiden ostelua. Varsinkin kun olen niinkin kivassa asemassa, että saan aivan tarpeeksi vaatteita yrityksiltä pr-lahjoina ja yhteistöiden merkeissä.

Olet tehnyt raskaustestin? Muutaman kerran ja ne ovat olleet tämän nykyisen lääkekuurin takia. Mahdollinen raskaus halutaan tarkistaa ennen kuin lääkettä määrätään lisää, lääke voi nimittäin aiheuttaa esimerkiksi sikiövaurion. Siksi sitä tarkkaillaan noin usein ja tarkasti.

Tarkistat toimiiko palovaroitin? Meidän ei onneksi tarvitse testata tätä, koska tiedetään valitettavan hyvin, että se toimii. Palovaroitin on sijoitettu niin typerään paikkaan asunnossamme, että ihmettelemme päivittäin tätä aivopierua, joka rakennusmiehille on tullut. Se on siis suoraan lieden ja uunin päällä ja saman tien kun avaat uunin ja liha palaa vähän kiinni paistinpannuun – palovaroitin huutaa.

Peset autosi? En omista autoa, mutta poikaystävän auto viedään autopesuun välillä kauppareissun yhteydessä.

Käyt läpi vaatekaapit ja muut kaapit? Nykyään paljon useammin! Vaatekaappeja ja meikkikaappeja oon tyhjennellyt ihan urakalla.

Siivoat lääkekaapin? Juuri äsken! Meillä on ihan hirveä kasa kaikkia lääkkeitä (good to be prepared in my opinion!) ja kävin juuri läpi kaikki lääkkeet.

Puhdistat hiukset harjasta? Silloin, kun alkaa näyttää, että siihen olisi tarvetta. Varmaan noin kerran tai kaksi viikossa.

6 thoughts on “Kuinka usein?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s