Tärkeimmät välineet kodin siivoukseen

Kaupallinen yhteistyö: OnXOn

Maanantai. Viikon ensimmäinen päivä ja meidän kotona se tarkoittaa sitä, että edellisenä päivänä on tehty kotona perussiivous. Mun mielestä on niin ihanaa aloittaa uusi viikko siistillä kodilla!

Kaupallisessa yhteistyössä OnXOn:in kanssa tulin jakamaan teille muutaman mun siivousniksin.

OnXOn on Eettinen Luksus Oy:n korkealaatuinen ja tehokas, mutta kestävästi kehitetty tuotesarja. OnXOn lausutaan ”Onneksi on.” Eettinen Luksus Oy on myös avannut tässä hiljattain verkkokauppansa, josta voi helposti ostaa OnXOn:in tuotteita. Valikoimista löytyy myös muita merkkejä joita kannattaa käydä kurkkaamassa!

Onnistuin sotkemaan meidän sohvan syömällä kanasalaattia sohvallamme. Tiputin rasvaisen kananpalan sohvalle ja sohva imi rasvan saman tien kiinni vaikka oltiinkin suojattu se erilaisilla aineilla. No ei auttanut muu kuin yrittää pelastaa vaalea sohva ties millä Pirkka-nikseillä ja Martat-vinkeillä, mutta ei… Siinä se tahra vaan edelleen oli. Annoin vaan asian olla.

Yhteistyön merkeissä sain kuitenkin testiin OnXOn Puhdistusgeeliä, joka oli mulle itselleni aivan uusi juttu. Puhdistava geeli siivouksessa? Mielenkiintoista.

Puhdistusgeeliä otetaan kosteaan sieneen (tulee tuotteen mukana) ja sitä puristellaan hetken aikaa kädessä niin, että geeli alkaa vaahtomaan sienessä. Sitten vaan kevyesti pyyhkimään. Annoin tuotteen vaikuttaa vielä hetken ja sen jälkeen kostealla liinalla pyyhin tuotteen pois tekstiilistä ja pitkään pinttynyt tahra oli poissa! Toki sen huomaa vielä hieman, kun se on kerennyt olemaan sohvassa jo muutaman kuukauden, mutta aion ehdottomasti toistaa puhdistamisen uudelleen.

Tahra lähti todella tehokkaasti irti ja tässä kuvassa se on vielä hieman kostea puhdistuksen jälkeen. Kuivuttuaan tahraa ei näy enää ollenkaan!

Suosikkituotteeni on ollut Perinteinen Puhdistuskivi jo siitä asti, kun muutin omilleni. Niin yksinkertainen ja helppokäyttöinen tuote, jota voi käyttää melkein kaikkialla kotona. Tällä putsataan meillä kylpyhuoneessa suihku (hana, lasiovi, lattialaatat- ja saumat) sekä lavuaari ja keittiössä käytetään sitä keraamisen lieden puhdistukseen.

Musta tuntuu, että meillä tulee kotona todella kalkkipitoista vettä. Meidän hanat näyttävät tältä nopeasti ja suihkussa lasiovi on myös muutaman päivän jälkeen ihan kalkkitahroilla. Kampaajatkin ovat huomanneet, että hiuksissani on paljon kalkkijäämiä.

Olen lukenut suihkusuodattimista, oletteko kokeneet ne toimiviksi?

Mutta tosiaan, kun veden kalkkipitoisuus on niin korkea ja pinnat näyttävät ylhäällä olevan kuvan mukaisilta nopeasti, niitä joutuu myös useasti putsaamaan. Tämä on tullut aikalailla jo osaksi mun suihkurutiinia. Samalla, kun annan esimerkiksi hoitoaineen vaikuttaa otan OnXOn Perinteisen Puhdistuskiven ja sienen ja hankaan hanan puhtaaksi. Ja tällä tuotteella ei tarvitse tosissaan hangata pitkään vaan muutama veto riittää ja hana kiiltää kuin uusi! Sama toimii meillä myös suihkun sekä saunan lasioveen.

Hämmästyn joka kerta, kun olen putsannut meidän suihkun. Viikonloppuna naurahdin poikaystävälleni, että olin unohtanut, että meillä on tosiaan kiiltävät pinnat eikä mattapintaiset…:D

Mun Instagram-stooreista (@janinakoskenniska) löytyy vielä videot, kun käytän tuotteita ja lisään nämä videot mun kohokohtiin.

Mua kiinnostaisi tietää teidän siivousrutiineita! Ootteko te ottaneet samalla tavalla joitakin kotitöitä osaksi teidän arkirutiineita?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s