Viikkokatsaus – vko 42

Maanantai 14.10

Katottiin eilen ensimmäistä kertaa Crazy Rich Asians ja mä rakastin sitä leffaa. En oo kuulemma ikinä kattonut yhtä keskittyneesti elokuvaa. Koska rakastin leffaa, haluan lukea jatko-osat! Eli katson löydänkö ne äänikirjana tai ostanko pokkarina. Oon vähän kaipaillut tähän syksylle jotain iltalukemista, että saisi paremmin unen päästä kiinni…😊

Maanantaina on myös tarkoitus tehdä konehommia ja mm. etsiä sopivia somevaikuttajia/bloggaajia yhteen juttuun. Näissä hommissa menee varmasti melkein koko päivä.

Tiistai 15.10

Töissä 9.45-17.45.

Keskiviikko 16.10

Töissä 9.45-17.45.

Torstai 17.10

Aamupäivästä meen varmaan mun suosikkikukkakauppaan suunnittelemaan muutamat kukka-asetelmat, kun pääsen marraskuussa tekemään heidän kanssaan yhteistyötä – oon niin innoissani!

Illemmalla pidetään pitkästä aikaa meidän tyttöporukalla tyttöjen ilta! Päästään samalla kurkkaamaan ystävän uuteen kotiin, jota juhlitaan myös itseasiassa myöhemmin viikonloppuna!

Perjantai 18.10

Aamulla Sugarbearin tapahtumaan tutustumaan heidän uuteen vitamiinivalmisteeseen. Tapahtumassa on tarkoitus myös joogata – miten kivaa! Tämän jälkeen Selman kanssa asukuvaamaan ja siitä klo 13 töihin ja kotiin pääsen vasta klo 21.

Lauantai 19.10

Töissä 11.15-19.15, jonka jälkeen ystävän tupaantuliaisjuhliin! Ulos asti en ajatellut meneväni, mutta moikkaamaan kavereita tottakai.

Sunnuntai 20.10

Perinteinen ruokakauppapäivä! Tykätään käydä sunnuntaisin kunnolla ruokakaupassa ostamassa seuraavan viikon ruokatarvikkeet. Näin arki sujuu paljon helpommin, kun ei tarvi pähkäillä arkisin ”mitä sitä tänään söis?” ja säästyy myös rahaa, kun ei käy pikkukaupoissa ostamassa paria juttua joka toinen päivä.

Pitäisi myös suunnitella loppuun yksi kampanja asiakkaalle ja miettiä toteutusta ja mahdollisesti aloittaa osittain kampanjan toteutus.

Ihanaa viikkoa kaikille! ❤

2 thoughts on “Viikkokatsaus – vko 42

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s