20 random kysymystä

Jälleen kerran yhden ”blogihaasteen” parissa, jos tätä siksi voi kutsua. Mielestäni nämä haasteet ovat aina kivoja ja tykkään lukea muiden vastauksia erilaisiin kysymyksiin. Strictly Stylen Hanna Väyrynen oli keksinyt tämän kysymyspostauksen omassa blogissaan ja mä päätin ottaa kopin tästä haasteesta. Nyt pääsette lukemaan vastauksia kysymyksiin, joita suurinta osaa ei kyllä olla taidettu täällä nähdä!

Unohtumattomin naamiaisasusi?

Oon tainnut vaan kerran panostaa kunnolla naamiaisasuun, kun järjestin lukiossa vappuna kotibileet. Pukeuduin Minni Hiireksi ja tilasin sitä varten mekon, korvat, sukkahousut… Olisi ihanaa joku vuosi järjestää jotkut kunnon naamiaiset mihin kaikki panostaisivat! Juuri puhuin poikaystäväni kanssa, että jos joskus pitäisin pyöreiden vuosien kunniaksi isot syntymäpäiväjuhlat, niin ne olisivat varmaan teemajuhlat, joihin pukeuduttaisiin!

Eniten käyttämäsi some-verkosto?

Tällä hetkellä varmaan Instagram. Tykkään siitä tällä hetkellä todella paljon! Toiseksi eniten käytetyin on varmaan Snapchat, jota käytän tällä hetkellä lähimpien ystävien kesken.

Vuodenaika, josta pidät eniten?

Kaikissa on mun mielestä jotain hyvää. Pidän siitä, että Suomessa saadaan nauttia kaikista neljästä vuodenajasta. Toivottavasti näin on myös tulevaisuudessa.

Jos sinun tulisi valita ranta tai vuoret, kumman nyt valitsisit?

Haluaisin mennä Lofooteille tai Itävaltaan kevätaikaan eli vuoret! Tosin en pistäisi vastaan jos pääsisin jonnekin rannalle palmujen alle makoilemaan.

Mitä osaat pelata todella taitavasti?

En mitään. Oon aina ollut tosi huono kaikissa pallopeleissä ja jostain syystä pelkään palloja. Tää vähän naurattaa nykyään, kun yhden kesän kerkesin teininä harrastamaan jalkapalloa, mutta se ura jäi lyhyeksi. Lautapeleissä (esim. Monopoly) mulla ei riitä kärsivällisyys ja muistellaan vieläkin meidän yhden vapun karua illanpäätöstä, kun saatiin hirveä riita aikaiseksi mun pelin luovuttamisen takia…:D

Millaisesta juustosta pidän?

Kaikista? Erityistä herkkua on Valion Aura-juusto, brie, parmesan ja kaikki lampaanmaitoon tehdyt juustot. Uusin suosikki on lampaanmaidosta tehty juusto tomaattihillolla – nam!

Tavoite, jonka haluat saavuttaa elinaikanasi?

Olla onnellinen elämässä. Perustaa perhe, kasvattaa lapseni rakkaudella, tehdä työtä jota rakastan ja olla ylpeä saavutuksistani (se kun tuntuu olevan itselleni välillä vähän hankalaa).

Kuinka monessa kaupungissa olen asunut?

4! Oon syntynyt Tampereella ja aika nopeasti siitä muutettiin Vantaalle Myyrmäkeen. Siellä viihdyttiin muutama vuosi kunnes muutettiin vajaan 15 kilometrin päähän Askistoon. Vantaalta vähän pidemmälle Klaukkalaan, josta kymmenen vuoden jälkeen takaisin Vantaalle Kivistöön, josta vuoden jälkeen Helsinkiin. Helsinkiläisenä kerkesin olemaan vain noin 4 kuukautta, kun muutettiin poikaystävän kanssa molempien ensimmäiseen omaan asuntoon tähän Kauniaisten kupeeseen.

Mitä kieltä toivoisit osaavasti puhua?

Ruotsia ja venäjää. Ruotsi on mulla jonkin verran hallussa, mutta en jostain syystä uskalla puhua sitä vaikka esimerkiksi poikaystäväni äidinkieli on ruotsi. Venäjä vaikuttaa mun mielestä mielenkiintoiselta kieleltä ja nykyisessä työssäni siitä olisi paljonkin hyötyä.

Mitä et siedä?

Epäoikeudenmukaisuutta, itsekkäitä ihmisiä, narsisteja..

Jos käsilläni on tunti vapaa-aikaa, mihin käytät sen?

Pistän Netflixin pyörimään ja katson jakson jotakin sarjaa, jota seuraan. Tällä hetkellä mulla ei vaan ole yhtään sarjaa mitä seuraisi Temppareita lukuunottamatta. Odottelen, että Netflixiin tulisi The Crownin uusin tuotantokausi!

Suosikkirutiinisi?

Meikkaaminen ja ihon hoitaminen iltaisin. Ruokakaupassa käyminen. Poikaystävän kainaloon käpertyminen päivän päätteeksi – siinä saa nollattua päivän ja mennä hyvillä mielillä nukkumaan. ❤

Mistä tulet ylivilkkaaksi?

Liiallisesta väsymyksestä tai vastakohtana silloin, kun mulla on liikaa energiaa. Ihan niin kuin pienellä lapsella.

Valitsetko mielummin tekstiviestin vai puhelun?

Tykkään tekstata, mutta jos on paljon asiaa niin en jaksa kirjoittaa vaan mielummin tartun luuriin ja käyn keskustelun puhelimitse. Inhoan virallisia puheluita, taksin ja ruoan tilaamista puhelimitse ja tätä yritän vältellä viimeiseen asti. Myöskin sen takia, että sen yhden kerran, kun tilasin taksin puhelimitse mulle tuli aivan järkyttävän suuri puhelinlasku 😀

Arvokkain aarteesi?

En omista tätä asiaa varsinaisesti vielä, mutta uskon, että äidiltäni takaisin saamani ”Kerro minulle, äiti”-kirja tulee olemaan arvokas.

Mikä oli viimeisin vieraalla kielellä tekemäsi virhe?

Oon kämmännyt niin monta kertaa suomeksi sekä englanniksi, että välillä ihan hävettää itseni puolesta. Viimeisin on, kun sanoin asiakkaalle, että kyseiset farkut sopivat loistavasti pikkuhousujen kanssa vaikka oli tarkoitus sanoa, että ne sopivat pikkutakin kanssa. Onneksi osattiin molemmat nauraa asialle…

Mikä on sinulle parasta terapiaa?

Ihan parasta on kävely koiran kanssa syksyllä tai talvella metsässä kävely. Jotenkin siinä vaan saa nolattua pään ja nauttimaan vaan luonnosta ja tietty karvakavereista. Toinen terapiakeino on kunnon naurukohtaukset ystävien kanssa.

Jos voisit olla fiktiivinen hahmo, mikä olisit?

En tiedä? Haluaisin ehkä osata lentää. Näin pääsisin moikkaamaan rakkaitani Kaliforniaan ❤

Minne haluaisit matkustaa?

Tällä hetkellä hmm… meillä on niin paljon kaikkia kivoja reissusuunnitelmia joista oon melko innoissani! Nämä kaikki kohteet kiinnostavat paljon.

Miten tapasit puolisosi?

Benkku löysi mun profiilin Instagramista, tykkäsi uusimmasta kuvasta ja alkoi seuraamaan. Mä en ikinä seuraa yksityisiä tilejä, mutta joku vaan sanoi takaraivossa, että ”paina sitä seuraa-nappia!” ja niin tein. Siitä alettiin sitten juttelemaan ja muutaman viikon juttelun (ja ehkä mun läpinäkyvän vihjailun jälkeen :D) Benkku pyysi mua kahville ja siitä se sitten alkoi!

Ihanaa lauantaipäivää kaikille! ❤

Kuvat: Emilia Komulainen

2 thoughts on “20 random kysymystä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s