Syksyn lämpöä kotiin

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Kotonamme on ollut meneillään keittiö-olohuoneen uudistaminen. Ei mitään suurta, että rempattaisiin mitään, mutta pienillä jutuilla ollaan saatu isoja muutoksia. Mun mielestä juuri niillä pienillä muutoksilla saa edullisesti ja helposti muutoksia. Oli kyseessä sitten tekstiilit tai taulut.

Saimme kaupallisessa yhteistyössä valita pitkäaikaisen yhteistyökumppanini Desenion valikoimasta uusia sisustusjulisteita ruokailutilaamme. Mulla oli melko selkeä visio päässäni tästä tauluseinästä. Aluksi mietin yhdeksän taulun sarjaa, mutta loppujen lopuksi päädyin tuohon kuuden taulun sarjaan ja ollaan tosi tyytyväisiä tähän.

Meidän edellinen tauluseinä tuntui jotenkin hieman kylmähköltä eikä yhtään tuonut tähän tilaan kotoisaa fiilistä – en tiedä miksi en vaan pitänyt siitä niin paljon.

Mun suosikit on ehdottomasti nuo kauniin yksinkertaiset ”Simple Lines”-julisteet, joissa on beige tausta ja mustat simppelit ääriviivat. Särmää melko vaaleisiin sisustusjulisteisiin tuo nuo mustat kehykset. Lisäksi kivaa kontrastia näihin tuo noi mustavalkoiset vähän ”kovemmat” Smoking in Paris ja Café St. Regis-sisustusjulisteet.

Kaikki julisteet ja kehykset ovat koossa 30x40cm.

Sain teille alekoodin Desenion verkkokauppaan jolla pääsette tekemään sisustusostoksia hyvällä alennuksella! Alekoodi ”JANINAKO” antaa -25% alennusta 8.-10.10. välillä.

Koodi ei koske kehyksiä eikä Handpicked- / Collaboration- / persoonallisia julisteita.

Mitä te tykkäätte meidän ruokailutilasta?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s