All about my hair – 15 kysymystä hiuksistani

1. Hiustyyppini?

Suunnilleen kaikki, jotka ovat koskeneet siihen ovat käyttäneet sanaa ”lampaanvilla”. Mun hius on tosi pehmeää ja sileää, mutta ohutta ja kuivaa. Mulla oli pienempänä todella ohuet hiukset, mutta onnekseni ne paksuuntuivat myöhemmällä iällä.

2. Missä käyt kampaajalla? Kuinka usein?

Käyn ehkä kerran vuodessa kampaajalla jos ollaan täysin rehellisiä. Hiukseni eivät tarvitse värjäämistä ja pelkkä latvojen siistiminen yleensä riittää. Latvojen siistimisen hoitaa ystäväni. Kampaajalla kävin viimeksi AKA Luovassa Essillä.

3. Mitä hiuksellesi tehtiin viimeksi kampaajalla?

Jos ja kun menen kampaajalle saatamme sävyttää hiuksia hieman viileämpään sävyyn raidoilla. Tämä tehtiin viimeksikin. Sen lisäksi hiuksille tehtiin Olaplex-hoito ja latvat siistittiin.

4. Tukkajumalasi?

Mulla ei taida olla ketään tiettyä ”hiusidolia”.

5. Suosikkikampaus?

Ennen olin henkeen ja vereen suorien hiuksien ystävä, mutta nyt tykkään mielummin tehdä kiharat puikkokihartimella. Se vie saman verran aikaa ja jotenkin kiharat antavat lättäniin hiuksiini enemmän sitä kaivattua volyymiä. Harvemmin enää suoristan hiuksia.

6. Vakio hätäkampaus?

Keskijakaus ja niskanuttura. Tämän kampauksen tekee parissa minuutissa ja se näyttää aina huolitellulta ja siistiltä. Tätäkin kampausta voi koristaa esimerkiksi pinneillä tai nyt olen viimeaikoina tykännyt laittaa nutturan ympärille scrunchien.

7. Kuinka usein peset hiukset – aamulla vai illalla?

Pesen päivittäin, joka on ”huono tapani”. Nyt tosin lääkekuurini on lopettanut talin tuottamisen sekä kasvoilla että päänahassa, jonka takia voisin pestä hiuksia joka toinen päivä. Pesen hiukset aina iltaisin.

8. Millaisia hiustuotteita käytät – uusin lemppari ja ikisuosikki?

Ihan vaan perusjutut – shampoo, hoitoaine, hiusöljy, tekstuurispray ja lämpösuoja. Ei mitään tiettyja lemppareita pai Biozellin Texturizing Spray!

9. Mikä hiustuote ei nappaa?

En erityisemmin tykkää kuivashampoosta. Se jämähtää hiuspohjaani ja tekee hiuksista inhottavan tuntuiset.

10. Jäätävin hiuslookkisi?

Kun värjäsin kutosluokalla latvat ruskeaksi. Siis pelkät latvat, ilman liukuvärjäämistä. Olen myös värjännyt hiukset kaverin kanssa muistaakseni vielä salaa äidiltäni ruskeaksi. Ruskea olikin sitten liila, jossa oli vihreitä ja harmaita raitoja. Unohdettiin jokin ainesosa hiusväristä… Onneksi Halloween oli tulossa 😀

11. Syötkö ravinnelisää hiuksillesi?

Söin Sugarbear-vitamiineja varmaan puolisen vuotta. Huomasin ehkä jonkinnäköisen eron tai ainakin hiustenkasvu kiihtyi. Mielestäni nuo hiusvitamiinit eivät vaikuta muuten hiusten kuntoon, mutta kasvuun kyllä.

12. Käytätkö/oletko käyttänyt hiuslisäkkeitä?

En ole koskaan käyttänyt.

13.Hiuskatastrofi?

Vaalea hius imee aika hyvin klooria uima-altaissa ja todella usein ulkomaan matkoilla saan huomata miten hiukseni alkaa vihertämään. Kerran pienempänä ollessani Espanjassa hiukseni värjääntyivät kokonaan vihreäksi. Vietin vähän liian paljon aikaa uima-altaassa sukeltaen.

14. Millä suoristat ja/tai kiharrat?

Puikkokihartimella, jonka olen joskus ostanut K-Citymarketista. Suoristusrauta on muistaakseni Remingtonin Keratin Protect, johon oon ollut todella tyytyväinen! Nykyään tosin tulee käytettyä enimmäkseen kiharrinta.

15. Hiusvinkkisi?

Oon jakanut tässä postauksessa muutamia mun suosikkejani tuotteisiin ja laitteisiin. Mun oma vinkkini on hoitaa hiuspohjaa ja kiinnittää myös huomiota, että saa oikeita vitamiineja terveen hiuksen kasvattamiseen – oli ne vitamiinit sitten ruoasta tai purkista.

Mua kiinnostaisi kuulla teidän pahin hiuskatastrofi? Kertokaa kommenteissa ja bloggaajakollegat jotka lukevat tätä – haastan teidät toteuttamaan tämän teidän blogeissanne!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s