The coat

Olin muutaman talven ajan etsinyt sitä täydellistä yksilöä, joka olisi malliltaan pitkä ja siinä olisi nappien lisäksi vyötärönauha. Materiaalin pitäisi olla villaa, cashmere-villaa tai alpakkaa ja sävyn neutraalin beige – ei siis liian lämmin tai tumma kamelinsävyinen beige. Tuntuu, että kaupoissa olevat sävyt olivat joko liian tummia tai aivan liian vaaleita. Kun miettii vielä Suomen talvea ja sitä ah-niin-ihanaa kalpeaa talvista ihoa, niin liian vaalea takki on ehdoton ei mulle.

”The coat” eli se täydellinen syys- ja talvitakki, jonka löysin vihdoin ja viimein &OtherStories-kaupasta. Hinta oli myös mielestäni todella kohtuullinen ottaen huomioon, että materiaalina on mm. alpakkaa ja villaa. Sävy on myös ihan täydellinen! Takin malli on oversized ja se on mun mielestä ihanaa, että se on rennon reilu ja sinne mahtuu paksumpikin neule tai huppari alle, mutta siitä saa myös todella naisellisen laitettua sen esimerkiksi mekon päälle.

Coat &OtherStories

Knit BOSS

Trousers Cubus

Sneakers Alexander McQueen

Bag Louis Vuitton

Sunglasses GUCCI

Mulla on suunnitelmana huomenna mennä äidille yökylään viikonlopuksi. Aiotaan mm. hakea sushia Maka Sushista (jos ette ole vielä kokeilleet – tehkää se asap!), katsoa Vain Elämää, viettää äiti-tytär laatuaikaa ja kokkailla jotain hyvää. Lauantaina mennään myös työporukalla illalliselle, jota ootan todella innolla! Ajattelin kuvata viikonloppuna blogiin ”weekend through my phone”-postauksen, jonka julkaisen sitten heti maanantaina.

Mitä suunnitelmia teillä on viikonlopuksi? Joka tapauksessa toivotan teille ihanaa viikonloppua!

Kuvat: Selma Takala

4 thoughts on “The coat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s