Vintagelöytöjä kotiin

Oon tehnyt elämäni ensimmäiset vintagelöydöt. Näin Kaisa Turusen blogissa tämän ihanan kultaisen tarjoiluvaunun ja lähdin metsästämään sitä netin kirppissivuilta ja Facebookista. Facebookin Marketplacelta löysin yhden, mutta myyjä ei vastannut mulle ollenkaan.

Kerkesin hetken murehtia ja valittaa äidilleni tästä. Seuravaana päivänä äiti laitto viestin, että löysi tarjoiluvaunun Tori.fi:stä 30€:lla. Vaunu piti hakea Riihimäeltä ja me otettiin äidin kanssa auto alle ja tehtiin pieni roadtrip!

Kultaisissa osissa on pientä kulumaa, mutta ne näkee vain, kun tarkkailee läheltä. Tarjoiluvaunu on ihan täydellinen meidän olohuoneeseen! Oon menossa hakemaan tähän sopivaa sohvapöytää, jonka löysin Facebookin Marketplacelta ja suunnitelmissa olisi maalata se myös kultaiseksi. Maalitkin on jo postissa tulossa mulle.

Toinen huippulöytö oli Suomenojan Kierrätyskeskuksesta löydetyt teekupit-, lautaset ja kannu. Mentiin tyttöjen kanssa porukalla sinne katselemaan valikoimaa ja löysin 4 teekuppia, 4 lautasta ja teekannun yhteensä 7 eurolla. Ei huono diili, vai mitä?

Fiilistelin jo kavereille miten haluan pitää teekutsut meille! Mulle tosin vähän naureskeltiin ja vitsailtiin mun mummoutumisesta…:D

Mitä tykkäätte mun löydöistä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s