Kauneussuosikkeja

DIOR MISS DIOR BLOOMING BOUQUET

Tää on vaan niin mun tuoksu! Mulla on ollut tämä hajuvesi jo muutaman vuoden ajan. Edellinen pullo veteli viimeisiään ja mietin raaskinko ostaa täysikokoisen version tästä. Laivan tax freessä, kun tulin tämän kohdalle niin en vaan voinut mennä ohi. Sain 100ml pullon 50ml hinnalla – jee! Tuoksu on ihanan raikas, mutta ei liian imelä. Mun makuuni esimerkiksi Escadan tuoksut ovat liian makeita. Jos siellä on joku etsimässä kevyttä ja raikasta hajuvettä, suosittelen tuoksuttelemaan tuon.

ACO Renewing Face Oil

Tää on ollut mun ihon pelastus isotreinoiini-kuurilla. Tää kosteuttaa niin hyvin mun todella rajusti kuivunutta ihoa. Tää tuoksuu myös niin hyvältä ja tuo ihonhoitorutiineihin pientä luksusta. Tärkeintä tässä on myös se ettei tämä tuki ihohuokosia vaikka tätä pistäisikin vähän enemmän.

ACO:n ihonhoitotuotteet on muutenkin olleet mun suosikkeja pitkään. Mulla on käytössä heidän suihkuöljy, vartaloöljy ja aurinkotuotteet.

benefit 24-hr brow setter & precisely, my brow pencil

Ostin meidän kesän reissulta Sephorasta nämä kulmatuotteet ja oon tykännyt todella paljon! Kävin noin muutama viikko sitten Browbar Helsingissä browliftissä eli kulmakarvojen laminoinnissa (palvelu saatu Instagramin kautta), jonka takia mun kulmakarvoja ei tarvitse hirveästi laittaa. Muutamat tyhjät kohdat täytän tuolla kulmakynällä ja viimeistelen läpinäkyvällä kulmageelillä.

Tykkään erityisesti tuosta kulmakynästä, kun sillä saa aikaan todella luonnolliset kulmakarvat.

SMASHBOX STUDIO SKIN FOUNDATION & PHOTO FINISH RADIANCE PRIMER

Sain testiin Smashboxilta heidän Studio Skin-meikkivoiteen, joka on pitkäkestoinen, kosteuttava meikkivoide. Tää ei oo ihan niin paksu mitä tällä hetkellä ihon kunto vaatisi, mutta peiteaineen avulla saan peitettyä osan näpyistä. Meikkivoide kuitenkin pysyy tosi hyvin pitkät työpäivät ja sateellakin se pysyy nättinä naamalla. Vielä kun mun iho oli rasvoittuva niin tää ei todennäköisesti olisi sopinut mulle, mutta nyt ihon ollessa kuiva se on ihan täydellinen!

Toinen uusi suosikki on samaisen merkin Photo Finish Radiance-primer, joka heleyttää ihoa meikkivoiteen alla. En tykännyt yhtään siitä Smashboxin perusprimeristä, sillä se oli liian silikoninen ja raskas mun iholle. Tää on taas ihanan kevyt ja tätä voisin käyttää pelkästään ihon ollessa vähän paremmassa kunnossa. Ehkä ensi kesänä sitten…

hudabeauty the new nude palette

Sephorasta löytyi tämä ihanuus Las Vegasissa ollessamme. Mietin tämän ostoa jo silloin, kun tämä lanseerattiin, mutta päätin, että haluan fiilistellä sitä kaupassa ensin. Ei paljoa tarvinnut fiilistellä, kun nää sävyt vei mun sydämen mukanaan! Oon käyttänyt tätä palettia päivittäin nyt kolmen kuukauden ajan ja tällä saa kivan erilaisia – näyttävämpiä ja luonnollisempia lookkeja aikaiseksi.

Ootteko te löytäneet joitakin uusia suosikkeja?

2 thoughts on “Kauneussuosikkeja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s