Asuinspiraatiota syksylle

Kaikki kuvat otettu Pinterestistä.

OBSESSED WITH BEIGE

Jos ”hurahdin” beigeen ja ruskean eri sävyihin kesän aikana, niin nyt oon virallisesti seonnut niistä. Oon tehnyt pelkästään beigejä vaatehankintoja. Miten oon aiemmin vierastanut sitä väriä? Tänä syksynä on todella trendikästä (vaikka trendejä en erityisemmin koe seuraavani) yhdistellä beigen ja ruskean erisävyjä. Tällä saa aikaan mun mielestä todella tyylikkään ja huolitellun ilmeen.

Löysin &Other Stories:iltä ihan täydellisen syys/talvitakin. Sävy tietysti beige ja materiaalina älyttömän pehmeät alpakka ja villa. Siitä taitaa tulla tän syksyn ja talven käytetyin takki. Takki on niin klassinen ja todella laadukas, joten se tulee kestämään mulla varmasti vuosia.

Ootteko te hurahtaneet myös beigeen?

dr. martens & leo-print

Ostin elämäni ensimmäiset Dr. Martensit ja niiden sisäänajo on ollut… noh, tuskallista. Niinkin tuskallista, että kävelin kotoa junalle 500 metriä ja jouduin Helsingin päässä ottamaan ratikan 700 metrin matkalle, koska jalat olivat jo niin rakkuloilla. Pikkuhiljaa alkaa helpottamaan ja toivottavasti nahka pehmenisi vielä.

Leo-printti on edelleen todella trendikäs ja itse yhdistäisin juuri kuvan mukaisesti leopardihameen neuleen kanssa.

RUST AND LEATHER

Toinen uusi suosikkivärini on ruoste jos sen niin voi sanoa? Ruoste, palanut oranssi… Tällä hetkellä mulla on vain tätä sävyä mekko, mutta esimerkiksi suorat housut voisivat olla tosi kivat!

Nahka on nyt vuodesta toiseen todella klassinen valinta. Nahkahameet ja nahkalegginsit on mun vakkarit näin syksyllä! Rakastan yhdistää nahkalegginsit oversized neuleeseen. Se on vaan niin mukava ja tyylikäs asu vaatekriisien iskiessä.

Mitkä trendit iskee teihin nyt syksynä?

2 thoughts on “Asuinspiraatiota syksylle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s