Viimeaikaisia suosikkeja

Hei Baby-podcast. Vaikka aihe ei ole todellakaan ajankohtainen vielä niin oon tykästynyt tähän podcastiin. Vivian ja Kirsikka molemmat vaikuttavat niin symppiksiltä unohtamatta heidän jotenkin rauhoittavia ääniään. Muita podcast-suosikkeja on ollut POKS, Nonsense ja Tuplakääk.

Vaihdettiin meidän kotona vähän järjestystä ja siirrettiin tv-taso makuuhuoneeseen. Olohuoneessa käännettiin sohva toisinpäin ja tila on niin avoin! Huoneesta puuttuu vielä sohvapöytä ja seinälle ajattelin pyöreää peiliä ja jotain hyllysysteemiä.

No tämä sää! Eilen oli niin lämmin päivä ja kaupungilla pyöriessä tuli kuuma tämä asu päällä. Kuumuuden lisäksi sain kivat vesikellot varpaisiin noilla koroilla kävelemisestä…

Mutta toisaalta oon myös tykännyt ihan hirveesti sadepäivistä. Ilma on niin raikasta ja on jotenkin helpompi hengittää.

13 reasons why:n 3. tuotantokausi Netflixissä. Mä katsoin 2. tuottarin vähän sivusilmällä, mutta en tykännyt. 3. tuottari on paljon mielenkiintoisempi! Ja on ollut aika ihanaa katsoa telkkaria omassa sängyssä.

Tulevan syksyn suunnitelmat. On niin paljon kaikkia kivoja suunnitelmia syksylle! Ja meidän viime viikonlopun mökkireissu oli ihan huippu ja toivon, että saataisiin toteutettua sellainen syksyllä uudestaan.

Onnistuneet fb-kirpparikaupat. Sain myytyä muutamat taulut ja meidän vanhan maton. Oli ihanaa, että ostajat tulivat oikeasti ajallaan eikä joutunut niihin perinteisiin yv, av-säätöihin.

Airpodit. Päätin eilen ostaa Airpodit ja oon jo nyt ollut todella tyytyväinen näihin! Äänentoisto on paljon parempi mitä luulin ja onhan nää tosi kätevät.

Mistä te ootte olleet erityisesti fiiliksissä?

Kuvat: Emilia Komulainen

2 thoughts on “Viimeaikaisia suosikkeja

  1. Siis 13reason on mun yksi kaikkien aikojen lempisarjoista. Niin tärkeä aihe ja hyvin tehty sarja ❤ Mä taas oon tykännyt jokaisesta kaudesta. Vähän jotenkin outoa vaan ku Hannah ei ole enää pääosassa 😃

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s