Arjen luksusta

Kaupallinen yhteistyö: method

Osa teistä varmasti muistaa keväisen yhteistyöni method-siivousmerkin kanssa. Heidän ehdottaessaan uutta yhteistyötä heidän pyykinpesutuotteiden kanssa en voinut kieltäytyä. Onhan method kuulunut meidän kotimme siistinä ylläpitämiseen jo vuosia. Tulen esittelemään kaupallisessa yhteistyössä methodin kanssa heidän pyykinpesutuotteet.

Nolottaa myöntää, mutta opin pesemään pyykkiä vasta reilu vuosi sitten, kun muutettiin poikaystävän kanssa yhteiseen kotiimme. Toki olin silloin tällöin pessyt pyykkiä kotikotona äidin luona, mutta silloin pyysin aina perusteelliset ohjeet. Nykyään pyykinpesu on yksi mun suosikeistani kotitöistä ja se on se kotityö, jonka minä hoidan meillä. Toki välillä pesukoneesta on tullut lastenvaatteiksi kutistuneita villapaitoja, mutta niistä onneksi opitaan. Nykyään pyykinpesu sujuu hieman paremmin.

Mulle arjen luksusta kotona on esimerkiksi se, että täällä on siistiä ja viihtyisää. Itseäni myös ilahduttaa ne pienet asiat, kuten se, että pesin lakanat torstaina ja laitoin ne perjantaiaamuna sänkyyn. Ihan parasta tulla sunnuntaina mökiltä kotiin, kun sängystä löytyy puhtaat lakanat!

methodilta on tullut uutuutena huuhteluaine ja pääsin testaamaan sitä tuoksussa Pink Freesia. Isosta, 1575ml pullosta riittää 45 pesuun huuhteluainetta eli tämä pullo säilyy pidempään. Huuhteluaine jättää pyykin niin silkin pehmeäksi etten aio käyttää enää muita merkkejä. Unohtamattakaan raikasta tuoksua, jonka ansiosta vaatteet tuoksuvat käytönkin jälkeen.

Huuhteluaineen lisäksi testasin methodin pyykinpesuainetta tuoksussa Peony Blush. 1560ml pullosta riittää peräti 52 pesukertaan. Pyykinpesuaine poistaa mm. kahvi- ja viinitahrat vaatteista tehokkaasti. Pyykinpesuaineella on kasvipohjainen 98% biohajoava koostumus, joka toimii jo viileässäkin vedessä ja meillä pesen melkein kaikki pyykit 30 asteessa. Ja tuttuun tapaan nämäkin pullot ovat tehty 100% kierrätetystä muovista.

Vinkki: Käyttämällä molempia tuotteita samaan aikaan saa muuten aika herkullisen tuoksun!

method-tuotteita jälleenmyy päivittäiskaupat, kuten Prisma ja Citymarket. Nykyään tuotteita saa myös juuri auenneesta Eettisen Luksuksen verkkokaupasta, johon pääset tutustumaan tästä linkistä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s