Syksyn suunnitelmia

Tiedän, että sana syksy aiheuttaa ihmisissä tässä vaiheessa vielä jakautuneita mielipiteitä. Onko elokuu jo syksyä? On ollut jotenkin ”hankalaa” pukeutua ulos. Oon jotenkin niin siinä ajatuksessa, että ulkona on jo viileää. Eilen tosin paahduin tässä bleiserissä ja myöhemmin illalla läkähdyin neuleessa. Mitä tonne kuuluu pukea? Tänään ainakin kumisaappaat, heh. Mun mielestä on ihanaa, että sataa. Se jotenkin puhdistaa mieltä samalla.

Toivottavasti kuitenkin viikonlopuksi sade laantuisi ja saataisiin vielä yksi hyvä kesäinen viikonloppu ennen syksyä. Ollaan menossa mökille pitkästä aikaa – niin ihanaa! Ollaan suunniteltu tätä varmaan kesän alusta.

Nyt viikonloppuna mennään tosiaan mökille. Ollaan suunniteltu mm. jätskibaarin tekoa – kuulostaa hyvältä eikö? Syödään muutenkin mökillä aina ihan sairaan hyvää ruokaa. Ostetaan hyviä lihoja ja grillataan niitä – nam! Mä ajattelin käydä myös luistelemassa pitkästä aikaa, kun jäähallilla näytti olevan vapaata. Saa nähdä miten sujuu…

Mulla on melkoisen paljon töitä syksylle. Teen noin kuutta vuoroa viikossa, mutta onneksi kaikki vuorot eivät ole täysipäiväisiä. Kivaa, että on töitä ja saa säästettyä kevään matkoihin rahaa!

Mennään äidin kanssa juhlistamaan mun synttäreitä hieman myöhässä. Tiedettiin jo ennen synttäreitä, että Farang täyttää 10 vuotta elokuun lopussa, joten päätettiin mennä sinne ottamaan heidän 10 ruokalajin illallinen. Vitsi mä kuolaan jo karamellisoitua possua ja rapeaa taskurapua…

Mennään syyskuun lopulla viettämään viikonloppua Tallinnaan. Yövytään meidän suosikkihotellissa ja suunnitelmissa on pistää puhelimet kassakaappiin, mennä hierontaan ja kylpylään, syödä hyvää ruokaa ja levätä. Ootan tätä todella paljon! Päätettiin siirtää meidän Pariisin reissu keväälle niin ihana tehä tämmönen pikkureissu silti.

Toivoisin myös, että saisin järkättyä jonkun kirppispöydän mulle. Oon käynyt meidän molempien vaatekaappeja läpi ja sieltä löytyi yllättävän paljon kiertoon lähteviä juttuja.

Aion myös toivottavasti käydä muutamassa pr-tapahtumassa. Kesällä on niin hiljaista näiden suhteen ja syksyllä kalenteri täyttyy vähän kaikennäköisistä tapahtumista. Noi tapahtumat inspiroi aina niin paljon mua, kun näkee inspiroivia ihmisiä, joiden kanssa keskustelut ovat todella hyviä.

Ootan myös syyspukeutumista! Niin siis sitä, että saa laittaa sen neuleen tai bleiserin läkähtymättä.

Mitä suunnitelmia teillä on syksyksi?

Kuvat: Emilia Komulainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s