Barbie girl

Pidin kavereille pienet illanistujaiset mun syntymäpäivien kunniaksi viime viikonloppuna. Pieni porukka kasaan, mojitobaari, margaritoja ja täydellinen synttärikakku – täydellistä! Meillä oli todella hauskaa ja korkattiin lahjaksi saatu Alias samantien.

Olin odottanut niin pitkään, että saisin pistää tämän mekon päälleni! Oon aina silloin tällöin pukenut tämän päälle ja pistänyt takaisin kaappiin, kun oon halunnut säästää tämän synttäreitä varten.

”Slip dresses” eli mekot, joissa on naruolkaimet ja ovat tyyliltään hieman yömekkomaisia, ovat tulleet nyt muotiin. Mua Instagramissa (@janinakoskenniska) seurailevat huomasivatkin, että päädyin Losissa laittamaan yömekon ison farkkutakin kanssa asukriisin iskiessä ja se asu toimi! 

Mekko oli ihan mieletön alelöytö ZARA:sta. Olin katsonut sitä aiemmin Helsingissä, mutta mekko oli normaalihintaisena 50€, joka oli musta liian paljon.

Seuraavan kerran törmäsin mekkoon Los Angelesissa, mutta jätin sen rekkiin, koska oli kiire ja hinta oli vielä 40 dollaria. Tämä jäi harmittamaan mua ihan älyttömästi ja kävin jokaisessa vastaantulevassa ZARA:ssa etsimässä tätä mekkoa, mutta ei. Sitten sattumalta, kun menin meidän lähimpään myymälään San Diegossa, löysin yhden mekon, juuri mun koossa ja hinta oli 19 dollaria! Se lähti nopeasti mukaan.

Kiitos ihanasta illasta ystävät ❤

One thought on “Barbie girl

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s