Kesän kosmetiikkasuosikit

Ihan alkuun halusin kiittää kaikkia, jotka tulivat laittamaan viestiä eiliseen postaukseen liittyen – kiitos <3. Tajusin etten ole tehnyt pitkään aikaan postauksia kauneuteen liittyen ja päätin, että siihen täytyy ehdottomasti tulla muutos. Olihan blogini ennen kosmetiikkapainotteinen. Jos teillä tulee mieleen jotain postaustoiveita kosmetiikkaan (tai mihin vain) liittyen – laittakaa ihmeessä kommenttiboksiin!

Oon ”joutunut” miettimään tarkemmin mitä tuotteita käytän meikkipohjaan. Tarte Shapetape-peitevoide (sävy light neutral) on ollut ihan huippu ja sitä oon käyttänyt jo tammikuusta lähtien. Se peittää näpyt hyvin meikkivoiteen alla ja tuo kivasti valoa silmien alle.

Vanha, uusi suosikki on Giorgio Armani Luminous Silk Foundation (sävy), jota käytin vuosia, mutta jotenkin vain unohdin sen noin vuosi sitten. Nyt päätin ostaa sitä uudestaan enkä aio enää ikinä vaihtaa mihinkään muuhun! Paras meikkivoide ikinä. Tarpeeksi peittävä, mutta silti jättää ihon kuulaaksi. Ainoa miinus tällä hetkellä on ihoni t-alueen rasvaisuus, joka puskee meikkivoiteen läpi, mutta eiköhän se lähde pois lääkekuurin aikana.

Mä en todellakaan ole mikään kynsilakkatyyppi enkä ikinä panosta kynsilakkoihin. Geelilakkauksen jälkeen päätin kokeilla essien geelilakkoja. En tykännyt heidän värillisistä geelilakoista, mutta essien geelipäällyslakka on ihan huippu! Toinen suosikki on essien kynsilakka sävyssä blanc. Valkoinen on niin freesi kesälle.

Kicksin oma varjostuspaletti on noussut ylitse muiden. Hinta-laatusuhde on loistava ja pigmentti huikea. Sain alunperin tämän testiin pr-lahjana (vaalean ja tumman sävyn) ja niiden loputtua ostin tämän vaalean uudelleen. Sekoitan noita varjostussävyjä keskenään ja vaaleinta sävyä käytän silmien alle.

Tajusin, että postauksen tuotteet ovat melkein kaikki ”holy grail”-tuotteitani, joita olen käyttänyt pidempään kuin vain tämän kesän. MAC:n Honeylove-huulipuna on löytynyt meikkipussistani myös jo vuosien ajan ja on ollut se täydellinen nuden sävyinen huulipuna. Suosittelen testaamaan!

Ihanaa maanantaita kaikille!

4 thoughts on “Kesän kosmetiikkasuosikit

  1. Valkoinen Essien lakka on myös mun suosikki ollut jo pitkään<3 Erityisesti näin kesäisin! Kivoja suosikkeja, Kicksin omia tuotteita täytyy ehdottomasti joskus kokeilla 😊

    Tykkää

  2. Mulla on sama meikkivoide käytössä ollut nyt kesän! Samoin viime kesänä oli. Talvisin mulla on ollut se power fabrik mikä on vähän peittävämpi ja paksumpi. Kumpiki superhyviä! Ja samoin Tarten concealer mullakin!😍

    Tykkää

  3. Se on niin freesi sävy ja menee kaiken kanssa 😍 Ja hei suosittelen testaamaan! Oon tykännyt myös puutereista, peiteaineesta ja luomiväreistä 🙌🏼 Ja tottakai myös ihonhoitotuotteista 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s