Suosikkeja reissulta

Käytiin aina silloin tällöin isommalla porukalla illallisilla ja tässä oltiin menossa meksikolaiseen ravintolaan. Oltiin ”se” pariskunta, joka onnistu aina jotenkin mätsäämään asut vahingossa. Tässäkin mentiin valkoisella ja beigellä.

Meillä oli todella ihana hotelli Los Angelesissa – Chamberlay West Hollywood. Tosi hyvällä sijainnilla ja niin kiva sisustus. Huoneet olivat ennen asuntoja, jotka remontoitiin hotellihuoneiksi.

Losissa käytiin Louis Vuittonin näyttelyssä, joka oli tosi kiva ja tykättiin kaikki tosi paljon! Päästiin seuraamaan myös pidätystä, kun joku sankari yritti varastaa näyttelyn pop up-myymälästä jotain. Koko Rodeo Drive oli pistetty poikki ja näyttelyn edessä oli varmaan 7 poliisiautoa. Vähän erilaista meininkiä, kun vertaa Suomeen. Täällä varkaan perään lähtee yksi vartija ja harvemmin näkee poliiseja ellei ole ryöstänyt koruliikettä tai pankkia…:D

Meidän aamupala West Hollywoodissa, Losissa oli ihan huippu! Kirjottelin meidän ravintolasuosikeista myös kokonaan oman postauksen.

Meidän Losin hotellista oli niin hienot näkymät pitkälle kaupunkiin! Muutenkin Losissa oli meidän mielestä paras sää. Ei liian kuuma eikä liian kylmä.

Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivän eli 4th of Julyn viettäminen oli hauska kokemus! Lainattiin noi hatut ja liput tähän kuvaan, muuten mentiin ihan normiasuissa.

Vietettiin juhlaa isommalla porukalla grillaillen, jutellen ja taivaan pimetessä mentiin katsomaan kaukana näkyviä ilotulituksia. Meidän ylitse lensi myös tähdenlento ja se oli itseasiassa elämäni ensimmäinen kerta.

Ollaan vieläkin pidetty hyvin kiinni meidän treffailusta, joka aloitettiin tammikuussa. Käydään joka kuukausi siis treffeillä ja joka toinen kuukausi mä keksin jotain ja joka toinen kuukausi taas poikaystävän vuoro.

Nyt oli mun vuoro ja olin katsonut meille Tripadvisorista suosituimman italialaisen ravintolan, johon mentiin syömään. Ennen sitä mentiin rannalle ja käytiin ottamassa photoboothissa perinteiset reissukuvat.

Mun mielestä toi treffailuidea on ollut tosi ihana muutenkin. Ei tarvitse joka kuukausi mennä hienoille illallisille vaan tärkeintä on yhdessä vietetty aika.

Jenkeissä oli ihanan paljon erilaisia maidottomia vaihtoehtoja mm. jogurteille ja jäätelöille. Löydettiin tää ihana jäätelöpaikka sattumalta ja syötiin niin tajuttoman hyvää passionhedelmä- ja sitruunasorbettia!

Jollain ihmeellä Benkku sai mut lähtemään kahtena peräkkäisenä päivänä lenkille. Oli kyllä ihan mielettömät lenkkimaisemat La Jolla-rannalla. Katseltiin siinä samalla laskeutuvaa aurinkoa ja kymmeniä surffaajia.

Koko reissu syötiin kyllä tosi hyvin! Löydettiin Fashion Valley-ostoskeskuksesta sattumalta italialainen ravintola North Italia. Hehkutin jo Instagramissa tota tryffelileipää ja hehkutan vielä täälläkin – taivaallista!

4 thoughts on “Suosikkeja reissulta

  1. Ihana tuo sun valkoinen paita!! Itselläni on jo pidemmän aikaa ollut kauhea halu päästä Jenkkien länsi-rannikolle joten näitä sun reissupostauksia on ollut todella mukava seurailla:)

    Tykkää

  2. Siitä tuli ihan lemppari – kiitos ❤️ Suosittelen kyllä! Jos joskus reissuun lähdet niin suosittelen tsekkaamaan siinä samalla San Fransiscon ja erityisesti siellä ne pikkukaupungit Golden Gate-sillan ns. takana/jälkeen 😍

    Tykkää

  3. San Diego oli kyllä ihan mieletön! Ja kaikissa kohteissa oli niin erilainen yleistunnelma ja muutenkin ihmiset oli tosi erilaisia niin oli hauska myös vertailla näitä kolmea keskenään 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s