Oh Paris…

Kuva: Pinterest

Oon lahjansaajana ihan kamala. En malta odottaa yllätyksiä ja kyselen etukäteen varmaan kuukauden ajan päivittäin jotain vihjeitä lahjasta. Äitini on jo luovuttanut suhteeni ja synttärilahjan saan häneltä aina etukäteen.

Olin siis kysellyt poikaystävältäni etukäteen lahjastani kysymyksiä ja etsinyt mahdollisia johtolankoja. Mitään ei kuitenkaan irronut. Sitten vihdoin koitti syntympäivä ja sain tietää lahjan. Ja mitä ihanimman lahjan sainkin!

Sain valita Lontoon ja Pariisin väliltä ja päädyin Pariisiin. Lontoossa on tullut käytyä muutamaan otteeseen ja Pariisissa olen ollut viimeksi noin 10 vuotta sitten. Ajankohdaksi päätimme syksyn ja matkaamme sinne syys-lokakuussa. Ihanaa mennä rakkauden kaupunkiin elämäni rakkauden kanssa ❤

Onko teillä jotain vinkkejä Pariisiin? Kaikki otetaan vastaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s