Kirje 15-vuotiaalle itselleni

Hei Janina! Miten menee? Oot juuri täyttänyt 15 ja menossa ysiluokalle. Tästä päivästä haaveilitte kavereiden kanssa teidän ensimmäisenä päivänä yläasteella. ”Iso paha ysi” eikö niin. Pelottavia te pikkutytöt ette ole, heh.

Oot löytänyt itsellesi kivan kaveriporukan ja niiden tyttöjen kanssa tuut pitämään yhteyttä vielä senkin jälkeen, kun menette eri paikkakunnille lukioon. Muista pitää yhteyttä kavereihin.

Älä välitä niistä inhottavista pojista, jotka kiusaavat sua sun aknen takia. Mitä sä sille voit? Ja muutenkin pojat. Niiden perään on turha itkeä vaikka se tuntuisi kuinka maailmanlopulta, kun joku ei vastaa sun tunteisiin tai kik-viesteihin 😀

Ja se blogi mitä kirjoittelet. Jatka vaan kirjoittelemista vaikka se olisi muiden mielestä noloa. Tuut jossain vaiheessa tienaamaan sillä elantosi ja saat olla syystäkin tyytyväinen, kun nämä sua aiemmin kiusanneet ihmiset tulevat pyytämään sun apuasi, koska oot hyvä siinä mitä teet.

Muutat myös pois sieltä pikkukylästä, jota salaa inhoat. Muutaman mutkan kautta päädyt Espooseen, ihanaan kaksioon etkä joudu asumaan siellä yksin vaan jaat sen sun elämäsi rakkauden kanssa. Sellainen on osunut sun kohdallesi silloin, kun oot sitä vähiten odottanut. Usko pois. Ja se tulee olemaan sellainen ihminen kenestä oot haaveillut aina.

Nauti! Ysiluokasta tulee omalla tavallaan haastava kaiken turhan draaman takia, mutta niin ikimuistoinen. Kaikki ne illat kavereiden kanssa, kun ajelette skoottereilla ilman huolen häivää mistäkään. Nauti siitä, että oot vielä lapsi.

Nauti myös treeneistä ja kaikista hetkistä jäillä. Tuut muistelemaan niitä hetkiä melkein päivittäin. Olihan jäähallilla vietetyt hetket sun elämäsi parhaita hetkiä.

Ajattelin tulla jakamaan tämän kirjeen, jonka kirjotin 15-vuotiaalle itselleni 22-vuotissyntymäpäiväni kunniaksi. Taas yksi upea vuosi takana. Hyvää syntymäpäivää minä!

2 thoughts on “Kirje 15-vuotiaalle itselleni

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s